Τέλος και επίσημα ο Σαγκανόφσκι και παίρνουν σειρά και άλλοι έμπειροι...

Οπως αναφέραμε και στο χθεσινό μας (Πέμπτης) ρεπορτάζ, ο Αρόμητος είναι έτοιμος να κάνει ανανέωση στο δυναμικό του δείχνοντας την πόρτα της εξόδου σε ποδοσφαιριστές έμπειρους, που βοήθησαν την ομάδα φέτος να φτάσει μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Μιχαηλίδης βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με άλλους βασικούς ποδοσφαιριστές που τράβηξαν το κουπί αυτή την αγωνιστική χρονιά και των οποίων το συμβόλαιο λήγουν  αυτό το καλοκαίρι. Η μόνη διαφορά του Μιχαηλίδη με τις άλλες περιπτώσεις είναι πως ο ίδιος έχει συμβόλαιο με τον Ατρόμητο μέχρι το καλοκαίρι του 2012 και αν δεν βρει ομάδα εντός λεκανοπεδίου δεν προτίθεται να συναινέσει στη λύση της συνεργασίας του.

Ο Μελισσάς αποχαιρέτησε πριν λίγες μέρες, ενώ την Παρασκευή έγινε γνωστό το διαζύγιο με τον Μάρεκ Σαγκανόφσκι. Ο Πολωνός είχε ήδη πακετάρει τα πράγματα του, ενώ θα δώσει και ένα χέρι βοηθείας στον Μπαζίνσκι, ο οποίος θα είναι ένας από τους επόμενους που θα κληθεί να τα πει με τη διοίκηση.

Το σκηνικό στη μεσαία γραμμή θα αλλάξει άρδην, καθώς τόσο ο Νεμπεγλέρας, όσο και ο Σφακιανάκης όπως όλα δείχνουν δεν θα βρίσκονται στο Περιστέρι, ενώ και ο Καμαρά είναι πολύ πιθανό να βγάλει τα “κυανόλευκα” του Ατρομήτου. Ο τελευταίος δεν θέλει να φύγει από τη χώρα μας και αναμένεται να τον δούμε στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ με άλλη φανέλα.

Αναστασάκος και Μαρσέλο Ολιβέιρα είναι οι παίκτες που ολοκληρώνουν τη λίστα με τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Για τον τελευταίο ο Δώνης δεν θα έλεγε “όχι” να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν, ωστόσο ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ.

Τόπος στα νιάτα είναι το σύνθημα στο Περιστέρι, καθώς με αυτό τον τρόπο θα μειωθεί το μπάτζετ του συλλόγου για την επόμενη σεζόν. Εξάλλου στον Ατρόμητο υπερηφανεύονται -και όχι άδικα- για τις Ακαδημίες του συλλόγου και θεωρούν πως είναι καιρός να αξιοποιηθούν τα ταλέντα που βρίσκονται στην ομάδα. 

Για την ενίσχυση του ρόστερ συζητήσεις έχουν γίνει τόσο με τον Μακρή, όσο και με τον Φυτανίδη με τον πρώτο να έχει δώσει τα χέρια και τον δεύτερο να λέει αρχικά το ναι. Η διοίκηση δεν το επιβεβαιώνει, καθώς θέλει πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο με αυτούς που φεύγουν και στη συνέχεια να προχωρήσει στις ανακοινώσεις αυτών που έρχονται.

Στο εξωτερικό ο Μένταν, αναχωρεί και ο Αγγελίνας

Σε Αυστρία και Γερμανία  ταξίδεψε ο Μένταν έτσι ώστε να δει προπονητικά κέντρα. Η ομάδα του Περιστερίου ψάχνει να βρει το μέρος στο οποίο ο Γιώργος Δώνης θα “χτίσει” τον Ατρόμητο της νέας σεζόν.

Τη βαλίτσα του έχει ετοιμάσει και ο Αγγελίνας, ο οποίος αναχωρεί μέσα στο Σαββατοκύριακό για το εξωτερικό για να δει μετεγγραφικούς στόχους του Ατρομήτου.