Ατρόμητος και Απόλλωνας Αθηνών αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 σε φιλική αναμέτρηση, που διεξήχθη στο γήπεδο του Περιστερίου.

Ατρόμητος και Απόλλωνας Αθηνών αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 σε φιλική αναμέτρηση, που διεξήχθη στο γήπεδο του Περιστερίου. Για την ομάδα του Γιώργου Δώνη σκόραρε ο Εντουάρντο Μπρίτο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 20′, ενώ για τους φιλοξενούμενους ισοφάρισε ένας πρώην παίκτης του Ατρόμητου, ο Λαζανάς, στο 75′.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Καλογερόπουλος (Αθήνας), με βοηθούς τους Νακόπουλο, Τσολάκη, με τον Ατρόμητο να ξεκινάει το παιχνίδι με τους Ραχιώτη, Σκόνδρα, Δάρλα, Σαμπού, Ολιβέιρα, Μπάλλα, Φαβάλι, Αθανασίου, Καραγκούνη, Καραλή και Μπρίτο. Σαν αλλαγές αγωνίστηκαν και οι Καραγκιολίδης, Νάστος, Καντούτσης, Λημνιός, Άγκολι, Καϊμακαμούδης, Μπιλίτσης , Σοάρες.

Ο Απόλλωνας παρατάχθηκε με τους Κατσούλη, Βλάχο, Κύργια, Καραδέμητρο, Μπούμπα, Κωνσταντίνου, Βέρμπη, Σουλελέ, Μπούκα, Συρίγο και Τσιλιγκίρη, ενώ έπαιξαν και οι Στρόμπουλος, Μαρίνου, Κορώνης, Λαζανάς, Σούφλας, Θωμάς, Κατράνας, Κόης.

Το πρωί της Τετάρτης τελείωσε και τυπικά και το θέμα του Ανρί Καμαρά. O τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Περιστερίου, Γιάννης Αγγελόπουλος, συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Σενεγαλέζου επιθετικού και του γνωστοποίησε ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα τερματιστεί τυπικά στις 30 Ιουνίου, που εκπνέει η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του παίκτη.

“Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά τον Ανρί Καμαρά για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επίσημη ανακοίνωση των “κυανόλευκων”.