Σίριαλ με λίγα επεισόδια η υπόθεση Δώνη, μένει ο Σαμπού, πρόταση σε Σφακιανάκη, Αναστασάκο...

Σίριαλ με λίγα επεισόδια η υπόθεση Δώνη. Νέα συμβόλαια πρότεινε ο Ατρόμητος στον Στέλιο Σφακιανάκη και τον Ηλία Αναστασάκο οι οποίοι αναμένεται να απαντήσουν μέχρι την Παρασκευή. Μένει και επίσημα στην ομάδα ο Σαμπού. Αγωνία για Μπαζίνσκι.

Το σίριαλ Δώνη!

Σε ότι έχει να κάνει με τον Γιώργο Δώνη, η περίπτωση του εξελίσσεται σε σίριαλ αλλά με λίγα επεισόδια. Ο Γιώργος Σπανός είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι την Κυριακή, καθώς από εκεί και πέρα τα περιθώρια στενεύουν. Η ομάδα έχει ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό της για τη νέα χρονιά και δεν θέλει να μπει σε. προπονητικούς μπελάδες λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Η έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών περί Παναθηναϊκού και Γιώργου Δώνη, δεν πρόκειται να γίνει σίριαλ εβδομάδων. Καθώς αν στους πράσινους υπάρχει θέμα Φερέιρα και σε περίπτωση που έχουν στη λίστα τους τον Γιώργο Δώνη, τότε θα πρέπει να κινηθούν άμεσα για την απόκτηση του.  Στην περίφημη ρήτρα που τελειώνει την Κυριακή, υπάρχει και ο ΠΑΟΚ. Από Θεσσαλονίκη μεριά όμως ακόμη και οι φήμες που είχαν κάνει την εμφάνιση τους, έχουν ξεθωριάσει.

Ο ίδιος ο τεχνικός του Ατρόμητου πάντως συνεχίζει κανονικά τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, τόσο σε ότι έχει να κάνει με το υπάρχον ρόστερ όσο και σε ότι έχει να κάνει με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Άλλωστε σήμερα συναντήθηκε με τον Γιάννη Αγγελόπουλο και μίλησαν για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Ατρόμητο της νέας περιόδου.

Προτάσεις ανανέωσης σε Στφακιανάκη, Αναστασάκο!

Η ανανέωση δεν πιάνει τον Σφακιανάκη και τον Αναστασάκο στον Ατρόμητο, καθώς οι δυο τους κλήθηκαν από τη διοίκηση της ομάδας να ανανεώσουν για έναν ακόμη χρόνο τη συνεργασία τους. Ο Γιώργος Δώνης εκτιμά τους δύο έμπειρους Έλληνες ποδοσφαιριστές και η διοίκηση των Περιστεριωτών θέλει να τους κρατήσει στην ομάδα.

Τόσο ο Στέλιος Σφακιανάκης, όσο και ο Ηλίας Αναστασάκος αναμένεται να απαντήσουν μέχρι την Παρασκευή και όλα δείχνουν πως δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Έμεινε ο Σαμπού, από Δευτέρα ο Μπαζίνσκι!

Απάντηση αναμένουν οι άνθρωποι της ομάδας και από τον Μάρτσιν Μπαζίνσκι, ο οποίος θα απαντήσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Από τη δική του απάντηση εξαρτάται και το θέμα της παραμονής του Μαρσέλο Ολιβέιρα, ο οποίος σήμερα αναχωρεί για τη Βραζιλία. Ωστόσο οι επαφές ανάμεσα στην ομάδα και τον εκπρόσωπο του «τρελού», όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του, θα συνεχιστούν κανονικά και μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχει ξεκαθαριστεί το τοπίο στην άμυνα του Ατρόμητου.

Στα θετικά το γεγονός ότι ο Μασαμπά Σαμπού θα συνεχίσει κανονικά την καριέρα του στο Περιστέρι με τους ανθρώπους της ομάδας να ευελπιστούν ο νεαρός στόπερ να δείξει την επόμενη σεζόν τις πραγματικές του δυνατότητες.
Από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος θα κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση ενός ακόμη έμπειρου στόπερ, ενώ θα προωθηθεί κι ένας νεαρός για να συμπληρωθεί το καρέ στην άμυνα.

Ο Ατρόμητος έβγαλε και επίσημη ανακοίνωση για την παραμονή του Σαμπού:
Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας Γιάννη Αγγελόπουλου με τον ποδοσφαιριστή Μασάμπα Σαμπού και τον εκπρόσωπό του Παύλο Τοπίδη. Στην συνάντηση αυτή επιβεβαιώθηκαν οι άριστες σχέσεις των δύο πλευρών που θα συνεχίσουν την συνεργασία τους και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε δηλώσεις του στο επίσημο site της ομάδας ο Μασάμπα Σαμπού τόνισε ότι: «Η μόνη σκέψη που είχα κάνει ήταν ότι άμα επέστρεφα στη Γαλλία κι έπαιζα για ένα ακόμη χρόνο εκεί θα αποκτούσα το γαλλικό διαβατήριο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στον Ατρόμητο και ευελπιστώ σε ατομική και ομαδική επιτυχία στη νέα σεζόν. Πέρσι ήταν μια περίοδος προσαρμογής για εμένα καθώς έπαιξα για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Με Φαβάλι και Μπρίτο!
Φαβάλι και Μπρίτο παρά το γεγονός ότι φέτος δεν είχαν τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελαν όπως όλα δείχνουν  θα συνεχίσουν κανονικά στην ομάδα προσφέροντας δύο ποιοτικές λύσεις για το χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ερωτηματικά για Μιχαϊλίδη και Σαρμιέντο!
Μιχαϊλίδης και Σαρμιέντο έχουν ενημερωθεί να βρουν ομάδα, με την υπόθεση του διεθνούς γκολκίπερ να είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα και αν δεν βρει συμφέρουσα πρόταση τότε δύσκολα θα αποχωρήσει από τον Ατρόμητο.

Ανοιχτοί σε προτάσεις!
Τα σενάρια περί αποχώρησης κάποιων νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας, για την ώρα αποτελούν μόνο σενάρια. Καθώς καμία επίσημη πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ομάδας. Αν εμφανιστεί επίσημο ενδιαφέρον για κάποιον από τους αρκετούς ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές, τότε οι άνθρωποι της ομάδας είναι διατεθειμένοι να διαπραγματευτούν.