Ο Μπαζίνσκι αποτελεί παρελθόν για τον Ατρόμητο, καθώς ενημέρωσε πως θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους.

Ο Μάρτιν Μπαζίνσκι αποτελεί παρελθόν για τον Ατρόμητο, καθώς ο Πολωνός σε επικοινωνία που είχε με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Αγγελόπουλο του εξήγησε πως δεν μπορεί να παραμείνει στην Αθήνα και επιστρέφει στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους.

Η διοίκηση του φιναλίστ του Κυπέλλου ευχαρίστησε τον Μπαζίνσκι για την προσφορά του τα δύο αυτά χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας.
 «Η ΠΑΕ Ατρόμητος τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην καριέρα του» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο σύλλογος του Περιστερίου ανακοίνωσε επίσης την κοινή λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Κ20, Σταύρο Ηλιόπουλο.

Στα μετεγγραφικά η προσπάθεια ενίσχυσης συνεχίζεται και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να επιτευχθεί η συμφωνία με Ελληνα μέσο που έμεινε ελεύθερος από την πρώην ομάδα του και τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.