Μετά από 5 χρόνια στο Περιστέρι, ο Μαρσέλο Ολιβέιρα αφήνει τον Ατρόμητο και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μετά από 5 χρόνια στο Περιστέρι, ο Μαρσέλο Ολιβέιρα αφήνει τον Ατρόμητο και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αγαπήθηκε όσο λίγοι ξένοι ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα με το “αστέρι” (το οποίο έκανε μέχρι και τατουάζ, όπως και το σήμα των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, των “Fentagin”), ενώ διακρίθηκε για την αξία, το πάθος και τη σταθερότητά του.

Το πλήρωμα του χρόνου, όμως, φαίνεται ότι έφτασε και για τον Ολιβέιρα, ο οποίος στο πλαίσιο της ανανέωσης που πραγματοποιούν οι Περιστεριώτες θα αποτελέσει παρελθόν για τον σύλλογο. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος είναι ο δεύτερος αμυντικός που αποχωρεί σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά και το “τέλος” στη συνεργασία του Ατρόμητου με τον Μπαζίνσκι και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι “κυανόλευκοι” πρέπει να ενισχυθούν στα μετόπισθεν ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτή τη στιγμή ο Γιώργος Δώνης έχει στη διάθεσή -όσον αφορά σε κεντρικούς αμυντικούς- μόνο τον Σαμπού και τον νεοαποκτηθέντα Φυτανίδη και αναμένεται να “τσεκάρει” κάποιους παίκτες από την ομάδα των νέων. Σε κάθε περίπτωση, ο Ατρόμητος θα προχωρήσει στην απόκτηση δύο ακόμη αμυντικών, ενώ γενικότερα το καλοκαίρι θα είναι… θερμό μεταγραφικά για τους “κυανόλευκους”, που θέλουν να αντικαταστήσουν με ισάξιες μονάδες όσους παίκτες αποχώρησαν.