Την απόκτηση άλλων δύο νεαρών ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε την Παρασκευή η ΠΑΕ Ατρόμητος, μετά από την υπόδειξη του υπεύθυνου του τμήματος σκάουτινγκ Τόλη Αποστόλου.

Την απόκτηση άλλων δύο νεαρών ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε την Παρασκευή η ΠΑΕ Ατρόμητος, μετά από την υπόδειξη του υπεύθυνου του τμήματος σκάουτινγκ Τόλη Αποστόλου. Πρόκειται για τον αμυντικό Παναγιώτη Ανδρικόπουλο, ο οποίος ανήκε στον Πρωτέα Αχαϊας και τον κεντρικό μέσο Σπύρο Παπασπύρου, ο οποίος ανήκε στον Πανεαπολικό Πειραιώς. Και οι δύο έχουν γεννηθεί το 1996 και θα ενταχθούν στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του ΑΟ Πρωτέα και τον πρόεδρό του κύριο Τούλα, καθώς επίσης τη διοίκηση του ΑΟ Πανεαππολικού και τον πρόεδρό του κύριο Κανδύλη για την συνεργασία που είχαν στην πραγματοποίηση των δύο μεταγραφών», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ομως, η ενίσχυση των μικροτέρων οκάδων του συλλόγου συνεχίζεται και σε επίπεδο τεχνικής ηγεσίας. Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της συνεργασίας της με τον παλιό άσος της ομάδας Μάρκο Δήμο, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα προπονητή στην ομάδα Νέων (Κ-20) του συλλόγου. Ο Δήμος γεννήθηκε το 1972 στο Ντίσελντροφ της Γερμανίας και διετέλεσε ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου την περίοδο 2005-06. Πέρυσι ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα και ανέλαβε για μικρό χρονικό διάστημα το τιμόνι του Εθνικού Πειραιώς. Σε δηλώσεις του τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω στην οικογένεια του Ατρόμητου. Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο με οδήγησε στην απόφαση να συνεχίσω ως προπονητής. Οι εποχές είναι δύσκολες και όλες οι ομάδες θα επιδοθούν σε έναν μεγάλο αγώνα για να αναδείξουν παίκτες από τις Ακαδημίες τους κάτι που είναι δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα και πολύ υγιές. Έχω όρεξη και διάθεση, οι συνθήκες στην ομάδα Κ-20 είναι ιδανικές απ’ όλες τις απόψεις και θα προσπαθήσω μαζί με τα παιδιά, αλλά και όλα τα στελέχη του τμήματος, να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του προέδρου της ομάδας κ. Σπανού αλλά και των φιλάθλων του Ατρόμητου».