Πρόταση από ιταλική ομάδα για την παραχώρηση του Θανάση Καραγκούνη περιμένουν στον Ατρόμητο.

Πρόταση από ιταλική ομάδα για την παραχώρηση του Θανάση Καραγκούνη περιμένουν στον Ατρόμητο. Το ενδιαφέρον ομάδων της Σέριε Α για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή είναι δεδομένο και στο Περιστέρι περιμένουν να μετουσιωθεί σε επίσημη προσφορά. Το περασμένο καλοκαίρι οι “κυανόλευκοι” απέρριψαν πρόταση 700.000 ευρώ για τον διεθνή με τις μικρές εθνικές ομάδες άσο.

Οι καιροί είναι δύσκολοι… και για τους Ιταλούς και η αναμενόμενη πρόταση πιθανότατα δεν θα “αγγίξει” ένα ανάλογο ποσό. Στον Ατρόμητο, όμως, δεν θέλουν να σταθούν εμπόδιο στην καριέρα του Καραγκούνη και αν προκύψει επίσημο ενδιαφέρον, τότε όπως όλα δείχνουν ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα ακολουθήσει το δρομολόγιο του αδερφού του, ο οποίος αγωνίζεται εδώ και ένα χρόνο στους “μικρούς” της Ουντινέζε.

Από εκεί και πέρα, στα πλάνα των “κυανόλευκων” είναι και η πρόταση ανανέωσης στον Γιάννη Καραλή. Το συμβόλαιο του Περιστεριώτη επιθετικού λήγει τον ερχόμενο Δεκέμβριο, όμως ο παίκτης συμπεριλαμβάνεται κανονικά στα πλάνα του Γιώργου Δώνη και οι διοικούντες την ΠΑΕ ετοιμάζονται να του προτείνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους.