Την απόκτηση του Κώστα Γιαννούλη αναμένεται να ανακοινώσει την Τρίτη (21/6) ο Ατρόμητος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του novasports.gr.

Την απόκτηση του Κώστα Γιαννούλη αναμένεται να ανακοινώσει την Τρίτη (21/6) ο Ατρόμητος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του novasports.gr, οι Περιστεριώτες έφτασαν σε οριστική συμφωνία με τον αριστερό μπακ της Κολονίας, που βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας.

Οι “κυανόλευκοι” κινήθηκαν με μυστικότητα και κατάφεραν να πείσουν και να “κλείσουν” τον 24χρονο πρώην παίκτη του Ηρακλή, αφού η προσφορά τους τον κάλυψε απ’ όλες τις απόψεις. Τόσο στο οικονομικό κομμάτι, όσο και σε αυτό του χρόνου συμμετοχής. Ο Ατρόμητος “πονούσε” στη συγκεκριμένη θέση και ο Γιώργος Δώνης είχε ζητήσει την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να βοηθήσει και να λύσει τα προβλήματα στο νευραλγικό αυτό χώρο τη νέα σεζόν.

Ο Γιαννούλης είχε μετακομίσει το περασμένο καλοκαίρι στην Μπουντεσλίγκα, αλλά στην Κολονία δεν μπόρεσε να κερδίσει φανέλα βασικού. Το τελευταίο διάστημα “ψαχνόταν” σε συνεννόηση με το γερμανικό σύλλογο για την ανεύρεση ομάδας στη Σούπερ Λιγκ. Αυτή η ομάδα είναι ο Ατρόμητος, που έκανε την καλύτερη προσφορά στον παίκτη, εξασφάλισε την υπογραφή του και κέρδισε τους άλλους “μνηστήρες”.

Στο Περιστέρι είχαν ξεκαθαρίσει από το τέλος της προηγούμενης σεζόν και μετά το μπαράζ των αποχωρήσεων ότι στόχος τους είναι να καλύψουν τις “τρύπες” στο ρόστερ γρήγορα. Αν είναι δυνατόν μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Κι αυτό γίνεται. Ο 24χρονος διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες άσος είναι η πέμπτη μεταγραφή για το “αστέρι”, που κινείται εντυπωσιακά στο καλοκαιρινό “παζάρι” και είναι πολύ πιθανό σύντομα να έχει κι άλλα ευχάριστα νέα για τους φίλους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του Ατρόμητου διαπραγματεύονται με ακόμη δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αν αποκτηθούν θα συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Γιώργου Δώνη για την αρχική 11άδα. Ο ένας είναι περιζήτητος από πολλές ομάδες της Σούπερ Λιγκ, ενώ το όνομα του άλλου έχει εμπλακεί στο ρεπορτάζ αρκετών συλλόγων της κατηγορίας.

Στη δεύτερη περίπτωση μάλιστα, ο παίκτης είχε επίσημη πρόταση από άλλη ελληνική ομάδα, στην οποία δεν απάντησε, με το σχετικό ντιλ να “χαλάει” ουσιαστικά επειδή ο Σπανός αποφάσισε να κάνει την υπέρβαση στο μπάτζετ και να του καταθέσει μια προσφορά που δύσκολα γίνεται να αρνηθεί.