Βιεϊρίνια: «Δε θέλω να φύγω»

Στον ΠΑΟΚ θέλει να παραμείνει και τα επόμενα χρόνια ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Τίτλους με τον "Δικέφαλο" του Βορρά θέλει ο Πορτογάλος.

Στον ΠΑΟΚ θέλει να παραμείνει και τα επόμενα χρόνια ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε πως θα αποχωρήσει από την Τούμπα μόνο αν υπάρξει μια άκρως ικανοποιητική πρόταση για τον «Δικέφαλο» του Βορρά. Ο Βιεϊρίνια μίλησε στο περιοδικό «ΠΑΟΚ Magazine». Αναλυτικά:

Το μεγάλο ερώτημα όλου του κόσμου είναι ένα: Θα είναι ο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ για να πανηγυρίσει κάποιων τίτλο τα επόμενα χρόνια; Το μέλλον σου είναι συνυφασμένο με του ΠΑΟΚ; “Αυτή τη στιγμή ναι! Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για ακόμη δύο χρόνια, μέχρι το 2013. Δεν μιλάω με κανέναν άλλο, και δεν έχω πρόθεση να φύγω. Θα κάνω τώρα διακοπές για να ξεκουραστώ και θα επιστρέψω για να είμαι παρών στην προετοιμασία για την επόμενη σεζόν. Δεν μπορώ να ξέρω όμως τι μπορεί να προκύψει στο μέλλον. Αν υπάρξει κάποια πρόταση για μένα από άλλη ομάδα, θα πρέπει να γίνει πρώτα στον ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι του να αποφασίσουν τι θέλουν, αφού εγώ έχω και συμβόλαιο. Πιο σημαντικό από τον Βιεϊρίνια είναι ο ΠΑΟΚ και η ομάδα θα πάρει αποφάσεις για μένα αν υπάρξουν επίσημες προτάσεις. Μέχρι τότε το μέλλον μου είναι στον ΠΑΟΚ και σκέφτομαι μόνο την ομάδα.”

Εσύ τι θέλεις; Θέλεις να μείνεις στον ΠΑΟΚ; “Φυσικά και θέλω να μείνω, αλλά όπως κάθε παίκτης έτσι κι εγώ έχω όνειρο να παίξω και σε κάποιο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, εφόσον μου δοθεί μία τέτοια ευκαιρία και συμφέρει και τον ΠΑΟΚ. Κάθε παίκτης ονειρεύεται να αγωνιστεί σε κάποιο μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ. Ο ΠΑΟΚ είναι στην καρδιά μου και τον θεωρώ πολύ μεγάλη ομάδα, μεγαλύτερη από όσο τον βλέπουν κάποιοι στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω αυτό που είμαι σήμερα. Να παίξω σε υψηλό επίπεδο, να εξελίξω το ταλέντο μου και να βάλω γερές βάσεις για την καριέρα μου. Αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Αλλά η λογική φιλοδοξία κάθε ποδοσφαιριστή είναι να παίξει σε ένα μεγαλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με μία μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα και αυτό είναι κάτι που θέλω και εγώ στο μέλλον. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για μένα από πουθενά και έτσι το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι ο ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι το όνειρο του κάθε ποδοσφαιριστή, είναι να ζει αυτό, που ζω εγώ στον ΠΑΟΚ εδώ και τρία χρόνια. Είναι εκπληκτικό να παίρνεις τέτοια αγάπη από τον κόσμο! Στη Θεσσαλονίκη ζω τα καλύτερά μου χρόνια. Νιώθω σαν να είμαι ο Μέσι ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο!”. 

Για τις φήμες που ακούγονται τις τελευταίες μέρες για προτάσεις από Ολυμπιακό; “Αν φύγω από τον ΠΑΟΚ θέλω να πάω μόνο στο εξωτερικό για ένα καλύτερο πρωτάθλημα και μία μεγαλύτερη ομάδα. Για μένα είναι πάντως ένα όνειρο από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον ΠΑΟΚ είναι να κατακτήσω έναν τίτλο με την ομάδα, στην οποία ξαναλέω ότι χρωστάω όλα όσα είμαι σήμερα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.