Προβληματισμός για τον χώρο της προετοιμασίας

Την προσεχή Δευτέρα ξεκινά η προετοιμασία του ΠΑΟΚ αλλά ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν το εντός Ελλάδας κομμάτι.

Την προσεχή Δευτέρα ξεκινά η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, με την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών στη Θεσσαλονίκη, αλλά ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί το γήπεδο και οι εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν το εντός Ελλάδας κομμάτι της προετοιμασίας.
Κι αυτό γιατί τα γήπεδα και οι εγκαταστάσεις στη Νέα Μεσημβρία είναι ακόμα ημιτελή, ενώ από την άλλη στους μέχρι τώρα χώρους των εγκαταστάσεων της Σουρωτής, υπάρχει οικονομική οφειλή και διαφορά μισθίου με τον ιδιοκτήτη αυτών.
 Ετσι στην σημερινή σύσκεψη του Δ.Σ. της ΠΑΕ αυτό ήταν το βασικό αντικείμενο της συζήτησης και αποφασίστηκε να γίνει μία αυτοψία στους χώρους του αθλητικού κέντρου της Νέας Μεσημβρίας, ώστε να εξακριβωθεί αν μπορεί να φιλοξενήσει την εν Ελλάδι προετοιμασία της ομάδας.
Αυτό που προκύπτει είναι πως η ομάδα, μετά την επιστροφή της από την προετοιμασία της Ολλανδίας, που θα γίνει από 4 ως 18 Ιουλίου, θα αντιμετωπίσει πρόβλημα αν τελικά η συνέχεια της προετοιμασίας γίνει στις ημιτελείς εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ακόμα στην σημερινή σύσκεψη του Δ.Δ. της ΠΑΕ, ο Μπάνε Πρέλεβιτς επισήμανε πως δύναται να διατηρήσει την διπλή ιδιότητα που έχει τώρα, ως πρόεδρος της ΚΑΕ και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και αφού δεν υπάρχει ασυμβίβαστο τότε μπορεί να διατηρηθεί και στις δύο θέσεις, προσφέροντας υπηρεσίες που θα του ζητηθούν. Οι διοικούντες την ΠΑΕ δεν έδειξαν να έχουν αντίρρηση στην πρωτοβουλία αυτή του άλλοτε κορυφαίου καλαθοσφαιριστή, που πέρασε στο παρελθόν και από το πόστο του κόουτς στον ΠΑΟΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.