Ματιές σε Τζα Τζετζέ

Για την απόκτηση του Φρανκ Τζα Τζετζέ φέρεται να ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα.

Για την απόκτηση του Φρανκ Τζα Τζετζέ φέρεται να ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «mercato365.com» τονίζει πως ο επιθετικός της Αρλ είναι στη λίστα του «Δικέφαλου» του Βορρά, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει και οι Βαλενσιέν και Καραμπούκσπορ.

Ο 25χρονος Ιβοριανός επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Παρί Ζεν Ζερμέν, ενώ κατά το παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Μπρεστ και Γκρενόμπλ. Επίσης, έχει αγωνιστεί στο Στρασβούργο και τη Βαν.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Για τον Φρανκ Τζα Τζετζέ, επιθετικό της Αρλ Αβινιόν, ενδιαφέρονται διάφοροι γαλλικοί και ξένοι σύλλογοι. Μεταξύ αυτών, η Βαλενσιέν, η Καραμπούκσπορ και ο ΠΑΟΚ. Σκόρερ τεσσάρων τερμάτων στο πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, ετοιμάζεται να φύγει από την Αρλ.

Από την πλευρά της, η Βαλενσιέν είναι έτοιμη να καταθέσει μία προσφορά. Στο εξωτερικό, η Καραμπούκσπορ βρίσκεται ήδη στη φάση των προχωρημένων διαπραγματεύσεων, καθώς θέλει να αντικαταστήσει τον Εμάνουελ Εμενίκε, που πήγε στη Φενέρμπαχτσε. Είναι η προτεραιότητα του τουρκικού συλλόγου και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει σύντομα να καταθέσει πρόταση. Ο Λάζλο Μπόλονι, νέος τεχνικός του ελληνικού συλλόγου, εκτιμά τον πρώην παίκτη του Στρασβούργου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.