Η μεγάλη ημέρα του ΠΑΟΚ

Στην συνάντηση κορυφής στρέφεται η προσοχή όλων στον ΠΑΟΚ, σχετικά με το μέλλον της ομάδας.

Στην συνάντηση κορυφής στρέφεται η προσοχή όλων στον ΠΑΟΚ, σχετικά με το μέλλον της ομάδας. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης αναμένεται να έχει συνάντηση με τους Φλωρίδη, Βρύζα και Σαχπατζίδη, προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την είσοδο του επενδυτή στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Αν όλα πάνε καλά, τότε δεν αποκλείεται ο Φλωρίδης να δώσει το «παρών» και στην πρώτη της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το σημαντικό σημείο που θα πρέπει να ρυθμιστεί είναι να τηρηθούν τα όσα έχουν ειπωθεί προφορικώς, σχετικά με τη νέα ημέρα του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με το νέο πλάνο, ο Φλωρίδης θα είναι ο νέος πρόεδρος της ομάδας, με τους Βρύζα και Ζαγοράκη να είναι οι δυο αντιπρόεδροι.

Σε περίπτωση συμφωνίας, ο ΠΑΟΚ θα πάρει βαθιά οικονομική ανάσα, κάτι που σημαίνει πως θα τεθεί πάνω σε νέα βάση ο προγραμματισμός της νέας σεζόν. Αν τελικώς δεν υπάρξει συμφωνία, τότε η διοίκηση θα συνεχίσει τον προγραμματισμό της, πάνω στο πλάνο που είχε σχεδιαστεί πριν τις επαφές με τον Φλωρίδη.

Από εκεί και πέρα, η πρώτη του ΠΑΟΚ έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 της Δευτέρας, στην Τούμπα. Σε αυτή αναμένεται να δώσουν το «παρών» οι Χαλκιάς, Κρέσιτς, Γιακουμής, Γλύκος, Μπαλάφας, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Έτο, Λίνο, Σακελλαρίου, Γεωργίου, Σαβίνι, Βιτόλο, Ίβιτς, Αρίας, Τσουκαλάς, Βιεϊρίνια και Κουτσιανικούλης. Οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας έχουν πάρει άδειες από την τεχνική ηγεσία και θα μπουν σταδιακά στις προπονήσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.