Παράταση στην αγωνία

Σε καταρχήν συμφωνία ήλθαν ο Θοδωρής Ζαγοράκης με τους κύριους Φλωρίδη και Σαχπατζίδη για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ΠΑΟΚ.

Σε καταρχήν συμφωνία ήλθαν ο Θοδωρής Ζαγοράκης  με τους κύριους Φλωρίδη και Σαχπατζίδη για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ΠΑΟΚ.

Το ραντεβού των δυο πλευρών που ξεκίνησε στις 11 το πρωί στην περιοχή της Κατερίνης, ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα και διεξήχθη μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

Οι κύριοι Φλωρίδης και Σαχπατζίδης αποφάσισαν να προχωρήσουν στην επένδυση του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης όμως όχι άμεσα.Και αυτό γιατί θα πρέπει πρώτα να μπουν οι ορκωτοί λογιστές στην ΠΑΕ να ελέγξουν τα οικονομικά της εταιρίας ώστε να διαπιστωθεί ότι πραγματικά το άνοιγμα είναι στα 5,1 ευρώ που ισχυρίζεται ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Όταν ο έλεγχος τελειώσει και όλα έχουν πάει καλά οι έλληνες επιχειρηματίες θα μπουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ αποκτώντας έτσι το πλειοψηφικό πακέτο. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι η διαδικασία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου θα πάρει παράταση ενός μήνα(όσο δηλαδή διαρκέσει και ο έλεγχος) καθώς λήγει την Τρίτη, ώστε να προλάβουν οι κύριοι Φλωρίδης και Σαχπατζίδης να βάλουν τα λεφτά τα οποία σε πρωτη φάση θα ανέρχονται στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Εάν όλα ολοκληρωθούν ομαλά και η ΠΑΕ περάσει στα χέρια των δυο επιχειρηματιών σε ποσοστό 50,1% το διοικητικό συμβούλιο θα διαμορφωθεί με το Φλωρίδη να βρίσκεται στη θέση του προέδρου τους Ζαγοράκη και Βρύζα στη θέση του αντιπροέδρου ενώ οι δυο γιοι του Σαχπατζίδη θα είναι μέλη του ΔΣ μαζί με τον οικονομικό διευθυντή του Φλωρίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Σε θετικό κλίμα συναντήθηκε την Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης με τους ενδιαφερόμενους για την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Φλωρίδη και την οικογένεια Σαχπατζίδη, παρουσία του Ζήση Βρύζα.

Από αύριο, συνεργάτες των ενδιαφερομένων θα προβούν στους απαραίτητους νομικούς και οικονομικούς ελέγχους. Σήμερα θα ενημερωθεί και ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.