“Αγριες διαθέσεις” από Μπόλονι

Με ιδιαίτερα... άγριες διαθέσεις περίμενε ο Λάζλο Μπόλονι τους παίκτες του ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Τρίτης που έγινε στην Σουρωτή.

Με ιδιαίτερα… άγριες διαθέσεις περίμενε ο Λάζλο Μπόλονι τους παίκτες του ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Τρίτης που έγινε στην Σουρωτή. Ο νέος τεχνικός του δικεφάλου του Βορρά, είχε καταρτίσει ένα ιδιαίτερα σκληρό και επίπονο πρόγραμμα για την πρώτη ουσιαστικά προπόνηση της ομάδας.

Είναι χαρακτηριστικό δε, πως κάποιοι από τους μικρούς που έχουν προωθηθεί στην πρώτη ομάδα, δεν κατάφεραν να βγάλουν το πρόγραμμα χωρίς να αντιμετωπίσουν μερικές δυσκολίες κατά την διάρκειά του. Παράλληλα με τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης, το μενού του Μπόλονι περιλάμβανε και ασκήσεις τακτικής και δίτερμα. Μάλιστα ο Λάζλο Μπόλονι δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει κάποιους παίκτες και σε διαφορερικές θέσεις από αυτές που έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται.

Για την Τετάρτη το πρωί έχει προγραμματιστεί να περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνει και προπόνηση, επίσης στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Από την Πέμπτη οι προπονήσεις θα είναι διπλές και θα γίνονται πρωί και απόγευμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.