Την έκτη του μεταγραφή αναμένεται να ανακοινώσει ο Ατρόμητος, που έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Πίτου Γκαρσία.

Τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση του Πίτου Γκαρσία από τον Ατρόμητο. Ο Αργεντίνος μέσος βρισκόταν εδώ και καιρό στο μεταγραφικό στόχαστρο των Περιστεριωτών και οι δύο πλευρές έχουν φτάσει πλέον σε προχωρημένη συμφωνία. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (29/6) να προκύψει η σχετική ανακοίνωση και ο 27χρονος άσος να δώσει το “παρών” στην πρώτη των “κυανόλευκων”.

Ο Γκαρσία, ο οποίος προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με τον Ηρακλή (25 συμμετοχές, ένα γκολ) είναι επιλογή του Γιώργου Δώνη, που βλέπει στο πρόσωπό του τον ιδανικό παίκτη για την αριστερή πτέρυγα της μεσαίας γραμμής. Ο Λατίνος αναμένεται να είναι η έκτη μεταγραφή του Ατρόμητου, που κινείται εντυπωσιακά και κλείνει τη μία “τρύπα” μετά την άλλη με παίκτες αξίας και δοκιμασμένους στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Έντονη κινητικότητα παρουσιάζουν τις τελευταίες ημέρες και τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας των Δυτικών Προαστίων. Τόσο αυτά που διατίθενται από την ΠΑΕ, όσο και εκείνα για τις θύρες που έχει αναλάβει ο Σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών. Μέχρι στιγμής έχουν δοθεί οι μισές, ίσως και περισσότερες, κάρτες απ’ όσες πωλήθηκαν την περασμένη σεζόν και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα προκύψει νέο σχετικό ρεκόρ.