Για την απόκτηση ακόμη τριών ποδοσφαιριστών κινείται ο Ατρόμητος.

Για την απόκτηση ακόμη τριών ποδοσφαιριστών κινείται ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου κατάφερε στην πρώτη της συνάντηση (την Τετάρτη 29/6) να έχει κλείσει κατά τα 2/3 τις μεταγραφικές της υποθέσεις. Οι “κυανόλευκοι” έχουν ανακοινώσει και επίσημα έξι νέους ποδοσφαιριστές και είναι με διαφορά η πιο δραστήρια ομάδα ως τώρα.

Οπως τόνισε ο Γιώργος Δώνης, το πλάνο του Ατρόμητου περιλαμβάνει την ενίσχυση σε ακόμη τρεις θέσεις. Στα Δυτικά Προάστια ψάχνουν για έναν κεντρικό αμυντικό, για έναν περιφερειακό επιθετικό και για έναν επιθετικό περιοχής, αφού ο μόνος “καθαρόαιμος” φορ στο υπάρχον ρόστερ είναι ο Αναστασάκος.

Στο Περιστέρι έχουν αποδείξει ότι έχουν προγραμματισμό και πρέπει να θεωρείται ότι τα τρία αυτά “μέτωπα” θα κλείσουν είτε άμεσα, που είναι το πιθανότερο, είτε αργότερα (το δεύτερο, κυρίως όσον αφορά στον σέντερ φορ). Από εκεί και πέρα, όμως, καλό θα είναι να μην αποκλειστούν και οι… εκπλήξεις.

Οι φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας εξετάζουν δύο πολύ καλές περιπτώσεις για το χώρο του κέντρου, αλλά και για το αριστερό άκρο της άμυνας. Για τη μεσαία γραμμή χρειάζεται πιθανότατα ακόμα ένας παίκτης με δημιουργικές ικανότητες, ενώ… δεν θα ήταν άσχημο η προβληματική θέση του αριστερού μπακ να έχει τη νέα σεζόν δύο ανταγωνιστές, μετά την απόκτηση του Κώστα Γιαννούλη.