Αρνητικοί για δανεισμό

Δε φέρονται διατεθειμένοι να αποχωρήσουν από τον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού, οι Κουτσιανικούλης, Γεωργίου και Σακελλαρίου.

Δε φέρονται διατεθειμένοι να αποχωρήσουν από τον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού, οι Κουτσιανικούλης, Γεωργίου και Σακελλαρίου. Οι τρεις παίκτες είχαν συνάντηση με τους ιθύνοντες του «Δικέφαλου» του Βορρά για το θέμα της παραχώρησής τους σε ομάδες της Super Leauge, εκφράζοντας την αντίθεσή τους σε αυτό το ενδεχόμενο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης.

Από εκεί και πέρα, οριστικοποιήθηκαν τα φιλικά του ΠΑΟΚ κατά την περίοδο της προετοιμασίας. Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων, όπως το ανακοίνωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

1. 09/7/2011, 19:00 ΠΑΟΚv FORTUNA DUSSELDORF – Paul Janes stadium (Flinger Broich 87, 40235 Dusseldorf, Γερμανία).
2. 12/7/2011, 19:00 ΠΑΟΚv FC GRONINGEN – Sportterrein schapendrift  ( Schapendrift nr 1 Norg).
3. 13/7/2011, 18:00 ΠΑΟΚ v CSKA SOFIA – Arnhem area (εντός των ημερών θα οριστικοποιηθεί το γήπεδο στην περιοχή του Άρνεμ).
4. 17/7/2011, 19:00 ΠΑΟΚv TRABZONSPOR – Krefeld, Grotenburg stadium (Tiergartenstr. 165, 47800 Krefeld, Γερμανία).

Παράλληλα, περισσότερα από χίλια εισιτήρια διαρκείας είχαν πουληθεί έως τις 15:00, κάτι που ωθεί τη διοίκηση του ΠΑΟΚ να σκέφτεται να επεκτείνει τη διάρκεια κυκλοφορίας των καρτών με προνόμια, οι οποίες προβλέπουν μείωση 20%.

Τέλος, ολοκληρώνεται ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το ενθαρρυντικό στην όλη υπόθεση είναι η ηρεμία με την οποία αντιμετωπίζει πλέον την κατάσταση ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και πλέον περιμένει να ολοκληρωθεί θετικά η υπόθεση, ώστε να μπει στην τελική ευθεία ο προγραμματισμός του ΠΑΟΚ και η νέα εποχή.

Στη φυσική κατάσταση έχει πέσει το βάρος των προπονήσεων του ΠΑΟΚ. Οι προπονήσεις των «ασπρόμαυρων» συνεχίστηκαν χωρίς την παρουσία των Σαλπιγγίδη, Βιτόλο και Γκαρσία, με τον Ουρουγουανό μέσο να φτάνει στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο Γκαρσία αναμένεται να μπει τις επόμενες ημέρες σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ στις 17:00 της Πέμπτης έχει προγραμματιστεί φιλική αναμέτρηση με τον Ιπποκράτη Σουρωτής, στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα για το ρόστερ της ομάδας του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.