Πρώτο τεστ σε ρυθμό προπόνησης

Σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, ο ΠΑΟΚ, με ομάδα αποτελούμενη από νέα παιδιά, παίκτες της Β΄ ομάδας που "προαλείφονται" για να μπουν στο ρόστερ, νίκησε το απόγευμα στη Σουρωτή τον τοπικό Ιπποκράτη με 9-0.

Σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, ο ΠΑΟΚ, με ομάδα αποτελούμενη από νέα παιδιά, παίκτες της Β΄ ομάδας που “προαλείφονται” για να μπουν στο ρόστερ, νίκησε το απόγευμα στη Σουρωτή τον τοπικό Ιπποκράτη με 9-0.

Το σκορ άνοιξε στο 32ο λεπτό ο Δεμιρτζόγλου, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, οι νεαροί του ΠΑΟΚ πέτυχαν όλα τα υπόλοιπα γκολ, με τους Βασίλη Παπαδόπουλο (3) Γεωργίου (2) και Κωστικίδη, Κουρδάκη, Μωϋσιάδη.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης αποτελούνταν από τους: Γιακουμή, Κωνσταντινίδη, Σταφυλίδη. Μαλεζά, Σαβίνι, Αρίας, Τσουκαλά, Δεμηρτζόγλου, Κουτσιανικούλη, Ρομπέρ, Παπάζογλου. Στην συνέχεια έγιναν και αρκετές ακόμα αλλαγές.

Την αναμέτρηση παρακολούθησε από κοντά ο Θόδωρος Ζαγοράκης καθώς και μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ.

Την Πέμπτη το βράδυ αναμένεται από την Ουρουγουάη ο Πάμπλο Γκαρσία, που αναμένεται από αύριο να μπει στους ρυθμούς της καθημερινής προπόνησης, ενώ δεν έχει ακόμα ενημερώσει πότε θα επιστρέψει ο Βίκτορ Βιτόλο, μετά την παράταση της άδειας του.

Το Σάββατο ο Λάσλο Μπόλονι θα ανακοινώσει τα μέλη της αποστολής που τη Δευτέρα θα ταξιδέψει για το Ντούρφερ της Ολλανδίας, όπου θα προετοιμαστεί εκεί για δυο εβδομάδες. Στο διάστημα αυτό ο ΠΑΟΚ θα δώσει και τέσσερα φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους τη Φορτούνα Ντίσελντορφ στο Ντίσελντορφ (9 Ιουλίου), τη Γκρόνιγκεν στην Ολλανδία (12 Ιουλίου), την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο Αρνεμ της Ολλανδίας (13 Ιουλίου) και την Τράμπζονσπορ στο Κρέφελντ της Γερμανίας (17 Ιουλίου).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.