Η διοίκηση του Ατρόμητου... φουλάρει, έτσι ώστε ο Γιώργος Δώνης να έχει στο Καρπενήσι ολοκληρωμένο -στο μεγαλύτερο ποσοστό- το νέο ρόστερ.

Η διοίκηση του Ατρόμητου… φουλάρει, έτσι ώστε ο Γιώργος Δώνης να έχει στο Καρπενήσι ολοκληρωμένο -στο μεγαλύτερο ποσοστό- το νέο ρόστερ. Η αποστολή της ομάδας του Περιστερίου αναχωρεί την Κυριακή (3/7) για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, εκεί που θα λάβει χώρα το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας για τρίτο διαδοχικό καλοκαίρι.

Ο 42χρονος τεχνικός δεν μπορεί παρά να είναι ικανοποιημένος από την έντονη κινητικότητα της ομάδας του στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Ατρόμητος έχει ανακοινώσει ήδη την απόκτηση έξι ποδοσφαιριστών και είναι μπροστά απ’ όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκ. Ο Δώνης, όμως, θέλει να έχει είτε μέχρι την Κυριακή, είτε τις πρώτες μέρες της παρουσίας των “κυανόλευκων” στο Καρπενήσι, ακόμη κάποιον (ή κάποιους) από τους παίκτες που χρειάζεται. Χτίζει, άλλωστε, μια ουσιαστικά καινούρια ομάδα. Πρέπει να δουλέψει σκληρά και γι’ αυτόν τον λόγο η προετοιμασία ξεκινάει τόσο νωρίς για μια ομάδα, που αρχίζει τις επίσημες υποχρεώσεις της στις 28 Αυγούστου.

Οι “τρύπες” που πρέπει να καλυφθούν έχουν να κάνουν με τις θέσεις του κεντρικού αμυντικού, του κεντρικού χαφ και του επιθετικού. Σ’ αυτό το πλαίσιο και σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, ο Γιώργος Σπανός είχε επαφή με έναν από τους στόχους της ομάδας. Ο πρόεδρος του Ατρόμητου είναι αποφασισμένος να πιάσει… ταβάνι, να προσφέρει ένα συμβόλαιο αντίστοιχο με εκείνο που είχε την περασμένη σεζόν ο Ανρί Καμαρά και να δώσει στον προπονητή ακόμη ένα πολύτιμο εργαλείο.

Ο βασικός στόχος για το κέντρο της άμυνας είναι ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός αμυντικός βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, ενώ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ομάδα της Αθήνας. Στο Περιστέρι είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν ένα καλύτερο συμβόλαιο απ’ αυτό που του πρότειναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στην τελευταία τους επαφή και “άγγιζε” τις 200.000 ευρώ.

Όσο για τη θέση του κεντρικού μέσου, ψηλά στη λίστα των Περιστεριωτών είναι το όνομα του Νέναντ Κοβάσεβιτς. Πρόκειται, πάντως, για μια δύσκολη περίπτωση, καθώς στη διεκδίκησή του βρίσκεται και ο Ερυθρός Αστέρας. Ο Σέρβος άσος αγωνίστηκε στην ομάδα του Βελιγραδίου από το 2002 ως το 2006, πριν πάρει μεταγραφή στη Λανς, παίκτης της οποίας ήταν μέχρι πρότινος.