Παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελεί ο Ντομινίκ Βάσι...

Παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελεί ο Ντομινίκ Βάσι. Ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής συναντήθηκε την Παρασκευή με τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο, και συμφώνησαν στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Ο Βάσι αποκτήθηκε το 2008 και είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής. Ακολούθως, και λόγω του ότι είναι κάτοχος μη κοινοτικού διαβατηρίου, παραχωρήθηκε για δύο σεζόν ως δανεικός σε Αιγάλεω και Εθνικό Αστέρα.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος τον ευχαριστεί για την συνεργασία που είχαν και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η απόκτηση ακόμη ενός νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα ενταχθεί στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Πρόκειται για τον 17χρονο Αναστάσιο Τσινιστίδη, ο οποίος είναι ακραίος αμυντικός και ανήκει στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας Πιερίας.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τον πρόεδρο του κύριο Γιώργο Γαβρίδη για την συνεργασία που είχαν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αναστάσιου Τσινιστίδη» αναφέρει η ανακοίνωση.

Τέλος, σε εργομετρικές εξετάσεις υποβλήθηκε σήμερα ο Πίτου Γκαρσία και αύριο θα κάνει την πρώτη προπόνηση με την ομάδα. Κανονικά έχει ενσωματωθεί από χθες ο Σαρλ Ιτάνζ.