Επιστρέφει ο Γκαρσία

Ανεβάζει στροφές σταδιακά ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο.

Ανεβάζει στροφές σταδιακά ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο. Ο Ουρουγουανός μέσος επέστρεψε από την άδειά του και πλέον έχει τεθεί στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για την καλοκαιρινή προετοιμασία. Μετά το ατομικό πρόγραμμα της Παρασκευής, ο έμπειρος μέσος πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση του Σαββάτου, η οποία περιείχε τεστ ταχυτήτων και ασκήσεις πρέσινγκ και κατοχής μπάλας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τον Βασίλη Παπαδόπουλο να προπονείται κανονικά, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα στο πέλμα, ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αποχώρησε, λόγω τραβήγματος στον τετρακέφαλο. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 του Σαββάτου, ενώ την Κυριακή, οι παίκτες θα πάρουν ρεπό και τη Δευτέρα θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής βρέθηκε και ο εργοφυσιολόγος, Γιώργος Ζιώγας, προκειμένου να κάνει νέες μετρήσεις στους παίκτες της ομάδας. Παράλληλα, ο Μπόλονι ενημέρωσε τους παίκτες της ομάδας πως θα λάβει τις οριστικές του αποφάσεις για το ρόστερ της νέας σεζόν, επί ολλανδικού εδάφους. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για τους παίκτες της ομάδας και σε συνεργασίας με τον Ζήση Βρύζα θα αποφασιστεί ποιοι θα παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.