Περιμένοντας τον έλεγχο

Την ολοκλήρωση του οικονομικού ελέγχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιμένουν οι Βασίλης Φλωρίδης και Δημήτρης Σαχπατζίδη.

Την ολοκλήρωση του οικονομικού ελέγχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιμένουν οι Βασίλης Φλωρίδης και Δημήτρης Σαχπατζίδη. Αμέσως μετά το πόρισμα του ελέγχου, αναμένεται να ολοκληρωθεί η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και παράλληλα θα ξεκινήσει μια νέα περίοδος στον «Δικέφαλο» του Βορρά. Η επόμενη εβδμάδα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας, με τον Φλωρίδη να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου και τους Βρύζα και Ζαγοράκη να είναι οι δυο αντιπρόεδροι της ομάδας.

Ο Βρύζας έχει τις τελευταίες ημέρες στενή συνεργασία με τον Λάζλο Μπόλονι, προκειμένου να αποφασιστεί το τι θα γίνει με τους παίκτες που έχουν «κοπεί» από την καλοκαιρινή προετοιμασία, ενώ έχει αρχίσει ήδη να φτιάχνει λίστα υποψήφιων μετεγγραφικών στόχων της ομάδας, μετά από σχετικές εισηγήσεις του Ρουμάνου τεχνικού.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν πάρει ρεπό την Κυριακή και το επόμενο ραντεβού είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα, όταν και θα αναχωρήσουν για το Ντίσελντορφ, με προορισμό το Ντόρβερτ της Ολλανδίας. Εκεί θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Σε αυτή θα λάβουν μέρος οι Χαλκιάς, Γιακουμής, Γλύκος, Kρέσιτς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργίου, Ιντζίδης, Κουρδάκης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Μωυσιάδης, Παπάζογλου, Σακελλαρίου, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Ρομπέρ, Σαβίνι, Σνάουτσνερ και Βιεϊρίνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.