“Θέλουμε ενίσχυση” (pics)

Την ανάγκη να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ στις μετεγγραφές εξέφρασε ο Λάζλο Μπόλονι κατά την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία.
Στην Ολλανδία οι απόντες

Την ανάγκη να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ στις μετεγγραφές εξέφρασε ο Λάζλο Μπόλονι κατά την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία. «Σαφώς και χρειαζόμαστε ενίσχυση. Δουλεύουμε πάνω στα κενά του ρόστερ, μιλάμε με την διοίκηση συνεχώς. Προσπαθούμε να μην κάνουμε λάθη. Ελπίζω ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε δυο παίκτες μαζί μας, θα κάνουμε μια δύο μεταγραφές, το σημαντικό, όμως, δεν είναι αυτό, το σημαντικό είναι να δουλέψουμε με τους υπάρχοντες παίκτες όσο περισσότερο γίνεται» είπε.

Αναφερόμενος στην  μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε: «Για μένα ήταν δύσκολο το πρώτο διάστημα για να δω τα νέα δεδομένα στην ομάδα, να προσαρμοστώ και να μάθω τους παίκτες. Έχουμε δύο γκρουπ παικτών, ένα με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες κι ένα με πιο νεαρούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να βρούμε την χρυσή τομή για να συνδυάσουμε αυτά τα δύο γκρουπ. Πάμε για πιο εξειδικευμένη δουλειά στην Ολλανδία. Έχουμε λίγο χρόνο για να αφομοιώσουμε κάποια πράγματα μέχρι το πρώτο επίσημο ματς, αλλά ούτως ή άλλως ποτέ ο χρόνος δεν είναι αρκετός».

Ο Μπόλονι δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από την συμπαράσταση του κόσμου του ΠΑΟ. «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που είναι δίπλα μας σε κάθε προπόνηση. Ενδεχομένως να μην του δούμε στην Ολλανδία, αλλά θα τους περιμένουμε και πάλι κοντά μας όταν επιστρέψουμε στην Ελλάδα» είπε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.