Αντίληψη και καθαρή σκέψη (vid)

Αποστολή:Κωστής Μπότσαρης Κίνηση στο χώρο, πίεση, αντίληψη γρήγορη και καθαρή ζητάει ο Μπόλονι απο τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.Παραμένει ο Τσιρίλο

Κίνηση στο χώρο, πίεση, αντίληψη γρήγορη και καθαρή σκέψη είναι τα βασικά στοιχεία που θέλει ο Μπόλονι να προσθέσουν στο παιχνίδι τους οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.
Ο τεχνικός του δικέφαλου συνέχισε για δεύτερη μέρα σε πολύ υψηλούς ρυθμους όμως το πρωινό της Τρίτης ήταν αφιερωμένο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από την αμυντική γραμμή και από τα στόπερ της ομάδας.

Ο Ρουμάνος έχοντας καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ αντιμετώπιζε τα προηγούμενα χρόνια πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από τα μετόπισθεν και ειδικά σε συνθήκες πίεσης προσπαθεί στην Ολλανδία να βάλει τις βάσεις ώστε η ομάδα να μπορεί να ξεκινάει τις επιθέσεις της από το κέντρο της άμυνας και να μπορεί να αντεπεξέρχεται με ψυχραιμία σε οποιαδήποτε πίεση ασκείται από την αντίπαλη ομάδα.

Ο ίδιος ο Μπόλονι συμμετέχει ενεργά στην προπόνηση προσπαθώντας να εξηγήσει στους ποδοσφαιριστές του πως θα κινούνται χωρίς την μπάλα, που θα πρέπει να δίνουν τα στόπερ την πρώτη πάσα, και που θα πρέπει βρίσκονται ώστε να δημιουργούν χώρο στους συμπαίκτες τους να κινηθούν.

Οι παίκτες του δικεφάλου φαίνεται ότι έχουν καταλάβει την φιλοσοφία του Μπόλονι και προσπαθούν όλοι να δείξουν το απαραίτητο πάθος και να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο για να τον ικανοποιήσουν και να κερδίσουν μια θέση στην ενδεκάδα.

Αρχικά ο Βιερίνια και στη συνέχεια ο Κουτσιανικούλης λαχτάρισαν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ όταν βρέθηκαν να σφαδάζουν στο χορτάρι από χτύπημα στην προπόνηση όμως η κάρδια όλων πήγε γρήγορα στη θέση της αφού ο τραυματισμός ήταν επιπόλαιος και οι δυο ποδοσφαιριστές συνέχισαν την προπόνηση.

Προς το τέλος και κυρίως στο τρίτο μέρος της προπόνησης όπου το πρόγραμμα συμπεριλάμβανε διπλό στο μισό γήπεδο πήραν μέρος και οι τερματοφύλακες που μέχρι εκείνη την ώρα έκαναν το δικό τους πρόγραμμα. Αντίθετα ο Βιερίνια με το Σακελλαρίου δεν πήραν μέρος στο τρίτο στάδιο ακολουθώντας ατομικό με τρέξιμο μέσα στο δάσος.
Την Τρίτη αναμένεται στην Ολλανδία και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ο οποίος είχε μια εβδομάδα περισσότερο άδεια λόγω των υποχρεώσεων του με την εθνική ομάδα.

Στο ίδιο ξενοδοχείο με τον ΠΑΟΚ μένει και η αποστολή της Αμπερντίν. Μάλιστα το πρωί της Τρίτης άνθρωποι της παρακολούθησαν για λίγα λεπτά την προπόνηση των παικτών του Μπόλονι καθώς την ίδια ώρα οι Σκωτσέζοι είχαν προπόνηση στο δίπλα γήπεδο. Στο τέλος και ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ήταν εξουθενωμένοι ο Μπόλονι τους είπε ότι θα κάνουν άλλους δύο γύρους για χαλάρωμα με απότέλεσμα όλοι να πέσουν “ξεροί”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.