Από το μικροσκόπιο του Γιώργου Δώνη θα περάσει τις επόμενες ημέρες ο Γουέιν Τόμας και αν πείσει τον τεχνικό του Ατρομήτου, θα αποκτηθεί.

Από το μικροσκόπιο του Γιώργου Δώνη θα περάσει τις επόμενες ημέρες ο Γουέιν Τόμας και αν πείσει τον τεχνικό του Ατρομήτου, θα αποκτηθεί. Ο Αγγλος αγωνίζεται σε μία θέση, την οποία η ομάδα του Περιστερίου χρειάζεται ενίσχυση, αυτή του κεντρικού αμυντικού, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο δεξί άκρο. Τέτοιοι ποδοσφαιριστές αρέσουν στον Δώνη, αφού μπορεί να τους χρησιμοποιήσει σε πολλές θέσεις μειώνοντας έτσι τα όποια κενά μπορούν να δημιουργηθούν από τιμωρίες και τραυματισμούς στη διάρκεια της σεζόν.

 

Για την αξία του Γουέιν Τόμας έδωσε πάντως τις καλύτερες συστάσεις ο πολύ γνωστός Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής Σαλίφ Ντιαό ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα κι επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ομάδας μας.

 

Ο Γουέιν Τόμας έχει μεγάλη εμπειρία από τα αγγλικά γήπεδα, αφού έχει παίξει για σειρά ετών στην Τσάμπιονσιπ με τη φανέλα των Στόουκ, Μπέρνλι, Σαουθάμπτον, Ντονκάστερ. Γεννήθηκε στις 17 Μαΐου 1979 στο Γκλόστερ και ξεκίνησε την καριέρα του στην Τορκί (1995-2000), ενώ με τη φανέλα της Στόουκ (2000-2005) συνέβαλε τα μέγιστα για να ανέβει η ομάδα στην Τσάμπιονσιπ.

 

Μετακόμισε στη Μπέρνλι (2005-2007) και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας με τη Σαουθάμπτον (2007-2010). Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη Ντονκάστερ, πάλι στην Τσάμπιονσιπ. Παίζει σαν κεντρικός αμυντικός και σαν δεξιός αμυντικός και έχει ύψος 1.88 μ.