Ποικιλίδης: «Αρκετός κόσμος με Φορτούνα»

Πεπεισμένος πως περίπου τέσσερις χιλιάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα δώσουν το «παρών» στο φιλικό με τη Φορτούνα, εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Ποικιλίδης.

Πεπεισμένος πως περίπου τέσσερις χιλιάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα δώσουν το «παρών» στο φιλικό με τη Φορτούνα, εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Ποικιλίδης. Το μέλος της διοίκησης του «Δικέφαλου» του Βορρά τόνισε πως το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι ιδανικό, ενώ αναφέρθηκε και στον Λάζλο Μπόλονι. Ο Ποικιλίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103».

Αναλυτικά δήλωσε: «Σε σχέση με πέρυσι το κλίμα είναι ιδανικό, είναι πολύ καλύτερο και βοηθάει τις προσπάθειες των παιδιών στην προπόνηση. Πιστεύω ότι σήμερα θα πέσει ακόμη περισσότερο η θερμοκρασία».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Από την στιγμή που ήρθε ο κ. Μπόλονι έδειξε δείγματα της δουλειάς του. Γίνεται κουραστική προπόνηση καθημερινά και πιστεύω ότι από αυτό αργότερα θα βγει αποτέλεσμα και θα δούμε την ομάδα όπως θέλουμε να την βλέπουμε. Διακρίνω διαφορά σε σχέση με τις αντίστοιχες προπονήσεις την περυσινή σεζόν».

Επίσης, ο Ποικιλίδης τόνισε για την έως τώρα προετοιμασία της ομάδας: «Ο κάθε προπονητής έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, αλλά από όσες προπονήσεις έχω δει εγώ, οι φετινές μου φαίνονται πιο κουραστικές από όλες. Ήδη έχουν γίνει πέντε προπονήσεις εδώ στην Ολλανδία, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει η ίδια προσέλευση του κόσμου όπως παλαιότερα. Βέβαια, η υποδοχή στο αεροδρόμιο ήταν εκπληκτική. Οι φίλαθλοι ετοιμάζονται για το φιλικό ματς του Σαββάτου».

Τέλος, ο Ποικιλίδης τόνισε: «Σύμφωνα με αυτά που ακούμε στο γήπεδο θα έχει 4.000-4.500 Έλληνες. Η ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε είναι καλή και βρίσκεται μια εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της. Ο κόσμος διψάει για τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα παιχνίδι, όμως, που οι φίλαθλοι πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα. Ο Σύνδεσμος του Ντίσελντορφ μας διαβεβαίωσε ότι όλα θα πάνε καλά. Άλλωστε, εκείνη την ημέρα ο Σύνδεσμος έχει γενέθλια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.