Δουλειά στον επιθετικό τομέα (vid)

Αποστολή: Κωστής Μπότσαρης Τέταρτη ημέρα προετοιμασίας στο Ντόορβερθ και το σημερινό διπλό μενού, ήταν και πάλι διαφορετικό από το αντίστοιχο χτεσινό.

Τέταρτη ημέρα προετοιμασίας στο Ντόορβερθ και το σημερινό διπλό μενού, ήταν και πάλι διαφορετικό από το αντίστοιχο χτεσινό. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» δοκιμάστηκαν έντονα σε ασκήσεις που σα στόχο είχαν τη βελτίωσή τους επιθετικά. Χωρισμένοι σε γκρουπ των τριών ανέβαιναν το γήπεδο μπαίνοντας στην αντίπαλη περιοχή, όπου είχαν τρεις ευκαιρίες να σκοράρουν, με δυο σέντρες από δεξιά κι αριστερά η κάθε μια κι από σουτ έξω από την περιοχή, με μοναδικό αντίπαλο τον τερματοφύλακα. Ακολούθως δούλεψαν πάνω στη ντρίπλα και το τελείωμα της φάσης με σουτ με αριστερό και δεξί πόδι. Το απόγευμα οι ρυθμοί έπεσαν αρχικά, με ασκήσεις που περιείχαν χαλαρό τρέξιμο με και χωρίς την μπάλα, όμως λίγο μετά η ένταση επανήλθε με δυνατά σπριντ κι απότομη αλλαγή κατεύθυνσης.

Πλούσιο το ιατρικό δελτίο με ευχάριστα νέα καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Αποστολόπουλος διέψευσε τους αρχικούς φόβους του ιατρικού τιμ για θλάση. Γι’ αυτό κι ο νεαρός ποδοσφαιριστής δοκίμασε το απόγευμα σε υψηλούς ρυθμούς δίχως να αισθανθεί κάποια ενόχληση. Ατομικό έκαναν επίσης οι Κρέσιτς, Τσιρίλο, Βιτόλο, Παπάζογλου και Γκαρσία. Ο Ισπανός που το πρωί έκανε μόνο τρέξιμο ένιωσε μικρή ενόχληση στο εγχειρισμένο του γόνατο και στα μισά της απογευματινής προπόνησης αποχώρησε για να κάνει μόνο βάρη. Ξεχωριστή είναι η περίπτωση του Πάμπλο Γκαρσία αφού μπήκε πολύ γρήγορα σε έντονους ρυθμούς και προληπτικά κρίθηκε φρόνιμο να ρίξει λίγο τους ρυθμούς.

Σ’ ότι αφορά την υπόλοιπη επικαιρότητα γύρω από την ομάδα, οι άνθρωποί της διαψεύδουν κατηγορηματικά το φημολογούμενο ενδιαφέρον γύρω από τον Μοχαμάντου Ιντρίσου, δηλώνουν ενήμεροι για το θέμα Χαλκιά αλλά διευκρινίζουν πως δεν έχουν κάτι επίσημο στα χέρια τους, δίχως ν’ αποκλείουν την οποιαδήποτε εξέλιξη.
Σε συνέχεια περί δημοσιευμάτων διαψεύδεται κατηγορηματικά η πληροφορία για τοποθέτηση του Ρουμάνου τεχνικού σε ΜΜΕ της πατρίδας του για την ανάγκη απόκτησης δυο ποδοσφαιριστών σε συγκεκριμένες θέσεις, σε αντίθεση με την αποκάλυψη από βρετανικό ΜΜΕ για συζήτηση με τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό της Στόουκ Ιμπραχίμα Σονκό με τον οποίο όμως δεν επήλθε συμφωνία στο οικονομικό.
Η ΠΑΕ εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ενώ οι φερόμενοι ως υποψήφιοι επενδυτές υποστηρίζουν πως το θέμα εμπλοκής τους στα διοικητικά παραμένει ανοικτό. Μάλιστα σε ανακοίνωσή τους ενημερώνουν για νέα συνάντηση με τους προέδρους των Α.Σ. και ΠΑΕ, Θανάση Κατσαρή και Θόδωρο Ζαγοράκη αντίστοιχα, προκειμένου να τους παρουσιάσουν τα οικονομικά τους στοιχεία. Το αρνητικό είναι πως το συγκεκριμένο ραντεβού προγραμματίζεται για την επόμενη εβδομάδα, ο χρόνος κυλάει εις βάρος της υπάρχουσας κατάστασης κι η ανάγκη εισροής οικονομικών κεφαλαίων προβάλει ως πιο έντονη από ποτέ. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν: «Μετά νέων συνομιλιών μεταξύ υποψηφίων επενδυτών και ΑΣ ΠΑΟΚ, καθώς και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθορίστηκε νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα, όπου θα τους επιδειχθούν τα οικονομικά στοιχεία των επενδυτών. Με εκτίμηση, οι υποψήφιοι επενδυτές». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.