Ο ΠΑΟΚ πρέπει να νικά ακόμα και στα φιλικά, όπως υποστήριξε ο Λάζλο Μπόλονι στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Φορτούνα του Ντίσελτορφ.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να νικά ακόμα και στα φιλικά, όπως υποστήριξε ο Λάζλο Μπόλονι στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Φορτούνα του Ντίσελτορφ. Ο Ρουμάνος μίλησε επίσης και για τους Κουτσιανικούλη, Βιτόλο.

“Ηταν ένα πολύ καλό ματς για μας διότι αυτού του είδους τα φιλικά μάς δίνουν πολλές πληροφορίες για το γενικό επίπεδο της ομάδας και το ατομικό επίπεδο των παικτών. Εμείς δε δουλεύουμε στις προπονήσεις για το επόμενο φιλικό. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε όλους τους τομείς. Δουλέψαμε σκληρά αυτήν την εβδομάδα. Και παρ’ όλο που η πρωινή προπόνηση δεν ήταν πολύ δυνατή, οι ποδοσφαιριστές μας ήταν κουρασμένοι. Ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι. Κι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι κάναμε αρκετά λάθη στην τεχνική μας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο”.

Εχουμε παραπάνω από 22 παίκτες. Επρεπε να παίξουν όλοι και να δείξουν σε εμένα τι αξίζουν. Κάποιοι ήταν καλοί, κάποιοι άλλοι όχι. Η νίκη, πάντως, είναι σημαντική για μας είτε παίζουμε φιλικό είτε επίσημο αγώνα.

Ο Ρουμάνος αναφέρθηκε και στους Κουτσιανικούλη, Βιτόλο που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, “Τον Βιτόλο τον είδα μια φορά, σε προπόνηση. Για τον Κουτσιανικούλη κάναμε μια κουβέντα με τον πρόεδρο, μου είπε ότι θα πάρουμε έναν επιθετικό ίσως κι ακόμη έναν παίκτη. Επομένως είπα ότι είναι 23 ετών και τώρα πρέπει να παίξει. Ηταν και δική του απόφαση για το αν θα μείνει εδώ χωρίς ευκαιρίες ή θα δοκιμάσει σε άλλην ομάδα”

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια επίσης μπροστά στην κάμερα της Nova, δήλωσε συγκεκριμένα: “Είμαστε μια νέα ομάδα, με έναν νέο προπονητή, ο οποίος έχει μια νέα φιλοσοφία, πάνω στην οποία δουλεύουμε. Είναι δύσκολο σε δύο εβδομάδες δουλειάς να κάνεις πολλά πράγματα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα, σε σχέση με το ζήτημα της προσαρμογής στις συνθήκες του αγώνα και της προετοιμασίας”