Μέχρι τώρα γινόταν αναφορά για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ατρόμητου.

Μέχρι τώρα γινόταν αναφορά για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ατρόμητου. Ότι προχωράει γρήγορα, αλλά όχι με βιαστικές κινήσεις και ότι οι άνθρωποί του δείχνουν “ψαγμένοι” από καιρό. Πλέον, πρέπει να μιλάμε και για την ταχύτητα των “κυανόλευκων”, όταν κάτι στραβώνει.
 
Η ξαφνική φυγή του Μασάμπα Σαμπού δημιούργησε ένα μεγάλο κενό στο κέντρο της άμυνας. Ο Σενεγαλέζος προοριζόταν για βασικός τη νέα σεζόν ή τουλάχιστον θα είχε σαφώς περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Η αποχώρησή του άφησε τον Ατρόμητο με δύο μόλις στόπερ. Τον νεοαποκτηθέντα, Σωκράτη Φυτανίδη και τον νεαρό, Χρήστο Γρομητσάρη. Κι όμως. Λίγες μέρες μετά, τα πάντα είναι και πάλι τακτοποιημένα.
 
Ο Γιώργος Δώνης πρόλαβε να τεστάρει τον Γουέιν Τόμας και να δώσει την έγκρισή του για τον πρώτο Άγγλο που θα φορέσει τη φανέλα με το αστέρι,  ενώ ουσιαστικά τελειωμένη είναι και η μεταγραφή του Φρανσίσκο Ζουέλα. Το κέντρο της άμυνας έκλεισε, εκτός κι αν προκύψει κάτι το εξαιρετικό, καθώς ο 42χρονος τεχνικός θα δώσει μεγάλη προσοχή στη φετινή προετοιμασία στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.
 
Σειρά, πλέον, παίρνει η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Ο κ. Σπανός έχει αποφασίσει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον σέντερ φορ. Η επιθυμία του είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης εγνωσμένης αξίας, που θα κάνει τη διαφορά και θα λύσει το πρόβλημα που παρουσίαζε πέρυσι ο Ατρόμητος στο τελείωμα των φάσεων. Οι Περιστεριώτες κινούνται με απόλυτη μυστικότητα είναι πιθανό αυτή η μεταγραφή να είναι η τελευταία για την καλοκαιρινή περίοδο.
 
Νωρίτερα, θα έχει αποκτηθεί ακόμη ένας ποδοσφαιριστής. Ένας παίκτης που θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα στο σκοράρισμα, αλλά και στη δημιουργία του παιχνιδιού. Τι πιο ιδανικό από το αυτός ο ποδοσφαιριστής να συνδυάζει τα δύο προαναφερόμενα στοιχεία με εμπειρία και παραστάσεις από αγώνες της Σούπερ Λιγκ. Το “μοντέλο” του Ντένις Επστάιν ταιριάζει… γάντι στον Ατρόμητο και οι ο Γερμανός άσος φέρεται να βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στους “κυανόλευκους”.