Αποστολή: Κωστής Μπότσαρης Υιοθετώντας ένα πιο σκληρό προφίλ εμφανίστηκε ο Λάζλο Μπόλονι στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας.

Αποστολή στην Ολλανδία, Ντόορβερθ: Κωστής Μπότσαρης

Υιοθετώντας ένα πιο σκληρό προφίλ εμφανίστηκε ο Λάζλο Μπόλονι στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας.

Μια διάθεση, απόρροια των εντυπώσεων και των συμπερασμάτων που έβγαλε στο Σαββατιάτικο φιλικό.
Μέχρι στιγμής πάντως ώρα θεωρίας δεν έχει κάνει με τους ποδοσφαιριστές. Οι σημειώσεις που κράτησε κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν ομολογουμένως αρκετές αλλά προφανώς ήταν μόνο για τον ίδιο και τους συνεργάτες του. Μπαίνοντας στη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας η λογική των προπονήσεων προσαρμόζεται στην αποφόρτιση των ποδοσφαιριστών.
 
Ηδη η διάρκειά τους μειώθηκε κατά μισή ώρα κι οι ασκήσεις περιορίζονται σε φυσική κατάσταση, αντοχή, κίνηση στο χώρο, γρήγορα αντανακλαστικά και γενικώς συνθήκες που να θυμίζουν πάρα πολύ έντονα αγώνα. Η ομάδα επενδύει πολλά πάνωω στην πίεση, τόσο να την ασκεί από ψηλά στα όρια της αντίπαλης περιοχής, όσο και στο πως ν’ αντιδρά όταν τη δέχεται.
Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή του τον τραυματία Σωτήρη Μπαλάφα που μετέβη στο Αρνεμ για να υποβληθεί σ’ εξετάσεις, ενώ άτυχος στάθηκε κι ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Σε μια ανύποπτη φάση ο Πολωνός δέχτηκε με δύναμη την μπάλα στο
καλάμι, ένιωσε πιο χαλαρό τον σύνδεσμό του και μοιραία ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Στα θετικά η επαναδραστηριοποίηση – σχεδόν σε πλήρεις ρυθμούς – του Πάμπλο Γκαρσία αλλά κι η απροβλημάτιστη επιστροφή του Θανάση Παπάζογλου. Ξεχωριστά έκαναν οι τέσσερις τερματοφύλακες με τις φωνές και τα βογγητά ν’ ακούγονται σ’ όλο το γήπεδο. Από χτες στο ίδιο ξενοδοχείο με τον ΠΑΟΚ διαμένει και η αγγλική Κόλτσεστερ.
Για πρώτη φορά σήμερα προπονήθηκε στο διπλανό γήπεδο κι ομολογουμένως οι φωνές τους ήταν εντυπωσιακές. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί το απόγευμα με προπόνηση στις 18.00 (τοπική ώρα).

Στα θετικά της σημερινής μέρας το γεγονός ότι οι εξετάσεις του Σωτήρη Μπαλάφα ήταν καθαρές και ο μέσος του ΠΑΟΚ θα επιστρέψει νωρίτερα στις προπονήσεις.