Αποστολή: Κωστής Μπότσαρης Δεύτερος φιλικός αγώνας για τον ΠΑΟΚ στην Ολλανδία αλλά η προπόνηση . προπόνηση!

Δεύτερος φιλικός αγώνας για τον ΠΑΟΚ στην Ολλανδία αλλά η προπόνηση . προπόνηση. Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές στάθηκαν συνεπείς στο πρωινό τους ραντεβού στις 10.00 ακριβώς. Στο αρχικό χαλάρωμα μετείχαν όλοι, ωστόσο δε συνέβη το ίδιο και στη συνέχεια. Οι πλέον νεαροί ποδοσφαιριστές μαζί με όλους όσοι δε λογίζονται ως βασικοί συνολικά κι όχι μόνο για το αποψινό παιχνίδι αποχώρησαν και συνέχισαν για λίγο στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου. Αντίθετα δώδεκα ποδοσφαιριστές έμειναν στο γήπεδο και δούλεψαν πάνω στην τακτική καθώς σύμφωνα με της διαπιστώσεις της τεχνικής ηγεσίας πρόκειται για έναν από τους τομείς της ομάδας που χρίζει σημαντικής προόδου.
Παράλληλα ο κ. Μπόλονι έχει κατά νου να δοκιμάσει νέα πράγματα, νέα σχήματα με γνωστά πρόσωπα σε διαφορετικούς ρόλους κι η προετοιμασία προσφέρει τις απαραίτητες συνθήκες για ανάλογους πειραματισμούς. Πρόκειται για μια σκέψη που ο Ρουμάνος τεχνικός έχει θέσει σ’ εφαρμογή από χτες το απόγευμα, δοκιμάζοντας επιθέσεις με έξι παίκτες έναντι πέντε αμυνόμενων. Στους επιτιθέμενους υπάρχει ο χαφ υποστήριξης που μοιράζει παιχνίδι και στο ρόλο αυτόν δοκιμάζονται οι Γκαρσία, Ιβιτς, Βιεϊρίνια. Τα άκρα εναλλάσσονται και στόχος είναι η καλύτερη επιθετική ανάπτυξη με ειδικό βάρος και στο τελείωμα.
Όπως όλα δείχνουν το απόγευμα, στο φιλικό με την Γκρόνιγκεν (19.00 τοπική ώρα) θα επαναληφθεί το σενάριο και του περασμένου Σαββάτου με νέους στο αρχικό σχήμα και τους βασικούς στην επανάληψη. Η Ολλανδική ομάδα τερμάτισε στην πέμπτη θέση του περυσινού πρωταθλήματος, ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της στα τέλη της πρώτης εβδομάδας του Αυγούστου και σήμα κατατεθέν της είναι η σθεναρή στήριξη των φιλάθλων της.
Το απόγευμα αναμένεται να γίνει και η τρίτη καθοριστική συνάντηση ανάμεσα στους Ζαγοράκη – Βρύζα με τον Βίκτορ Βιτόλο και τους εκπροσώπους του. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν κρυφό άσσο στο μανίκι του που προτίθεται να χρησιμοποιήσει προκειμένου να μην απολέσει τον Ισπανό δίχως να έχει κέρδος. Σήμερα πιθανολογείται πως το θέμα θα κλείσει οριστικά, θετικά ή αρνητικά. Επίσης, τις υπογραφές του Καρλάο περιμένουν για την ανακοίνωση της απόκτησης του 25χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού την ίδια στιγμή που οι προτάσεις για ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ. Αργότερα θα υπάρξει ενημέρωση και για το τελευταίο φιλικό του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.