Σε συμφωνία ήρθαν οι Θοδωρής Ζαγοράκης και Ζήσης Βρύζας για την από εδώ και στο εξής συνεργασία τους στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σε συμφωνία ήρθαν οι Θοδωρής Ζαγοράκης και Ζήσης Βρύζας για την από εδώ και στο εξής συνεργασία τους στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Βρύζας θα αναλάβει τα καθήκοντα του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος. Οι δυο πλευρές συναντήθηκαν το πρωί της Τρίτης, με την συνάντηση να έχει ξεκινήσει από τις 11:30 και να τελειώνει λίγο μετά τις 17:00. Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα ζητήματα του «Δικέφαλου» του Βορρά και βρέθηκε λύση στα θέματα που είχαν δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα στους δυο άνδρες, κατά την προηγούμενη θητεία του Βρύζα στον ΠΑΟΚ.

Τελικώς, οι όποιες διαφορές ξεπεράστηκαν και πλέον, ο Βρύζας αναλαμβάνει και πάλι τα καθήκοντά του, τα οποία θα αφορούν αποκλειστικά τον αγωνιστικό τομέα. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η επιστροφή του Βρύζα στον ΠΑΟΚ, ενώ θα ξεκινήσει άμεσα και ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος, θα τρέξει το θέμα του επιθετικού, με τον Καρλάο να είναι εντός των υποψηφίων.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αναμένεται να αποκτηθεί ως δανεικός. Δεν αποκλείεται ο Καρλάο να βρεθεί την Τετάρτη στην Ολλανδία, προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι.