Παρουσία Ζαγοράκη η προπόνηση

Αποστολή: Κωστής Μπότσαρης Σε εξέλιξη βρίσκεται η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟK η οποία όπως διευκρίνισε ο Λάζλο Μπόλονι θα είναι η τελευταία μεγάλης διάρκειας(2ωρες).

Αποστολή: Κωστής Μπότσαρης
Σε εξέλιξη βρίσκεται η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟK η οποία όπως διευκρίνισε ο Λάζλο Μπόλονι θα είναι η τελευταία μεγάλης διάρκειας(2ωρες). Η προπόνηση διεξάγεται για πρώτη φορά παρουσία των Ζαγοράκη και Βρύζα που έφτασαν στο Άρνεμ της Ολλανδίας το μεσημέρι της Παρασκευής.
Μάλιστα ενδεικτικό των διεργασιών που γίνονται τον τελευταίο καιρό στο δικέφαλο είναι ότι μόλις δέκα λεπτά μετά την άφιξη τους οι δύο άνδρες είχαν σύσκεψη με τον τεχνικό διευθυντή Παντελή Κωνσταντινίδη εφ όλης της ύλης.
Σε ότι αφορά την προπόνηση ο Μπόλονι  δουλεύει πολύ την πίεση πάνω στην μπάλα όπως επίσης και την εξέλιξη μιας επίθεσης αλλά και το πώς θα πρέπει να κινείται την ώρα της επίθεσης ένας ποδοσφαιριστής χωρίς την μπάλα στα πόδια. Ο Ρουμάνος  τεχνικός διακόπτει αρκετά συχνά την προπόνηση βάζοντας τις φωνές και κάνοντας αρκετές επισημάνσεις στους παίκτες προκείμενου να εκτελούν όπως εκείνος θέλει τις ασκήσεις. Μετά από αρκετές μέρες στο γήπεδο έχει ανέβει ο Μπάλαφας ο οποίος κάνει ατομικό πρόγραμμα αφού ακόμα δεν είναι έτοιμος.
Ο Μπόλονι δείχνει ότι εχει διαμορφώσει άποψη για τους πιτσιρικάδες που έχει μαζί του στην προετοιμασία και φεύγοντας από την Ολλανδία θα πάρει την τελική του απόφαση για το ποιους θα κρατήσει στην πρώτη ομάδα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.