Ο ΠΑΟΚ αναζητά λύσεις και δίνει προτεραιότητα στην εξεύρεση παίκτη για τη θέση του Βίκτορ Βιτόλο.

Ο ΠΑΟΚ αναζητά λύσεις και δίνει προτεραιότητα στην εξεύρεση παίκτη για τη θέση του Βίκτορ Βιτόλο. Μεταξύ των περιπτώσεων που εξετάζονται είναι και ο Οράσιο Καρντόσο της Καβάλας. Ωστόσο στην επαφή που πραγματοποιήθηκε εχθές μεταξύ των δυο ομάδων, με επικεφαλής κορυφαίο γραφείο μάνατζερ, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο που βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ.

Μεταξύ του συγκεκριμένου κυρίου, του τεχνικού διευθυντή, Παντελή Κωνσταντινίδη και του προπονητή της ομάδας Λάζλο Μπόλονι. Ο επικεφαλής της εταιρίας μετέφερε το «κακό» όνομα που έχει πλέον η Ελλάδα στο εξωτερικό, λόγω των οικονομικών εξελίξεων στη χώρα και κατέστησε σαφές, ο συγκεκριμένος παράγοντας είναι ένας πολύ σημαντικός σκόπελος και πρέπει να υπερκεράσει κάθε ελληνική ομάδα, η οποία ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της, κάποιον αξιόλογο ποδοσφαιριστή.

Αυτά συνυπολόγισε και σημείωσε το «κακό» όνομα που είχε ο ΠΑΟΚ τον προηγούμενο χρόνο, στη διεθνή αγορά και τον συνόδευε μέχρι πρότινος. Στο μεταξύ η κλήρωση σηματοδότησε εξελίξεις και στον ΠΑΟΚ όπως ήταν αναμενόμενο και λογικό. Συγκεκριμένα, ήδη έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις στον επαναληπτικό αγώνα ανάμεσα στην αρμενική, Μίκα εναντίον της νορβηγικής, Βαλερένγκα την επόμενη Πέμπτη, να τον παρακολουθήσει άνθρωπος της ομάδας, είτε ο «κατάσκοπος», κ. Λεμονάκης, είτε ακόμα και ο Μπόλονι και αν βολέψουν οι συνθήκες, θέλει να είναι εκεί για να τον παρακολουθήσει ο ίδιος.

Τέλος, τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού της πλευράς Σαχπατζίδη-Φλωρίδη με τον Ερασιτέχνη για την οικονομική τους επιφάνειας.