Ζαγοράκης,Βρύζας και Europa League

Αποστολή: Κωστής Μπότσαρης Ημέρα γεμάτη από εξελίξεις ήταν η σημερινή για τον ΠΑΟΚ με δυο κυρίαρχα γεγονότα.

Αποστολή: Κωστής Μπότσαρης
Ημέρα γεμάτη από εξελίξεις ήταν η σημερινή για τον ΠΑΟΚ με δυο κυρίαρχα γεγονότα. Από τη μια η κλήρωση για την τρίτη προκριματική φάση του Europa League κι από την άλλη η άφιξη στο Ντόορβερθ του Θόδωρου Ζαγοράκη με τον Ζήση Βρύζα.
Χρονικά εξετάζοντας τις εξελίξεις ο «Δικέφαλος» θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλο που θα υποδεχτεί στην Τούμπα στις 28 Ιουλίου. Το ποιος θα είναι αυτός εναπόκειται στον επαναληπτικό της νορβηγικής Βαλερένγκα με την αρμενική Μίκα Αστάρακ, στην έδρα της δεύτερης με την πρώτη αναμέτρηση να λήγει 1-0 υπέρ των πρώτων, σε παιχνίδι που θα γίνει την προσεχή Πέμπτη.
Λίγο πριν από τις 14.30 (τοπική ώρα), αφίχθησαν στο προπονητικό κέντρο οι Ζαγοράκης – Βρύζας. Λίγο μετά είχαν την πρώτη σημαντική συνάντηση με τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Ο τεχνικός διευθυντής τους ενημέρωσε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την ομάδα σ’ ότι έχει να κάνει με τη μέχρι τώρα παραμονή της εδώ. Ασφαλώς σημαντικό μέρος της κουβέντας αφιερώθηκε στα μεταγραφικά δίνοντας σαφή προτεραιότητα σε πρόσωπα και θέσεις.
Από τις περιπτώσεις που απασχολούν είναι κι αυτή του Γιώργου Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού δίχως όμως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να προτίθενται να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού. Στα υπ’ όψη βρίσκεται επίσης κι ο Οράσιο Καρντόσο όμως και ο Αργεντινός χαφ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Καβάλα γι’ αυτό και ήδη υπήρξε επαφή με διοικούντα των αργοναυτών.
Με δυο προπονήσεις συνεχίστηκε η προετοιμασία και το ευχάριστο είναι πως το μοναδικό όνομα που απασχολεί το ιατρικό δελτίο, ο Σωτήρης Μπαλάφας ξεκίνησε χαλαρό τρέξιμο. Πρωί κι απόγευμα ο Λάζλο Μπόλονι είδε τους παίκτες του να επιδίδονται σε ασκήσεις ταχυδύναμης με έμφαση την πίεση στην άμυνα, την κίνηση στον χώρο δίχως μπάλα και το τελείωμα στις φάσεις. Η αυριανή είναι κι η τελευταία ημέρα παραμονής επί ολλανδικού εδάφους αφού την Κυριακή το μεσημέρι η αποστολή θα μετακομίσει στο Ντίσελντορφ καθώς το απόγευμα θα δώσει τον τελευταίο της φιλικό αγώνα στο Ενέπεταλ (περίπου σαράντα χιλιόμετρα έξω από τη γερμανική πόλη) κόντρα στη βελγική Ούπεν στις 21.00 ώρα Ελλάδας και το πρωί της Δευτέρας θ’ αναχωρήσει για την επιστροφή.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.