Οι πιθανότητες να αποκτηθεί ο Άγγλος εξτρέμ από τον Ατρόμητο είναι από... ελάχιστες έως μηδαμινές.

Ο Ατρόμητος επέστρεψε το απόγευμα της Κυριακής στο Περιστέρι μετά από δύο εβδομάδες παραμονής στο Καρπενήσι. Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας με τους “κυανόλευκους” δοκιμάστηκαν δύο ποδοσφαιριστές. Ο Ινάσιο Πιά και ο Μάρτιν Ντιβέινι. Ο πρώτος “χαιρέτισε” χωρίς να αγωνιστεί καν σε ένα από τα φιλικά με Άρη και Κέρκυρα. Τον δρόμο του Βραζιλιάνου, όμως, ακολούθησε και ο Άγγλος εξτρέμ, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής τόσο κόντρα στους Θεσσαλονικείς, όσο και κόντρα στους Φαίακες.
 
Στον Ατρόμητο επιβεβαιώνουν ότι θα κάνουν ακόμη δύο μεταγραφικές κινήσεις, αμφότερες για τη θέση της επίθεσης. Ο Ντιβέινι, ωστόσο, πολύ δύσκολα θα απασχολήσει την ομάδα του Περιστερίου. Ο Γιώργος Δώνης είδε κάποια θετικά στοιχεία στον ποδοσφαιριστή, αλλά όπως τόνισε εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις. Τα δεδομένα της προσαρμογής και του χρόνου που θα χρειαστεί γι’ αυτή παίζουν σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη υπόθεση. Οι πιθανότητες να… κληθεί πίσω ο 31χρονος Άγγλος είναι από ελάχιστες έως μηδαμινές.
 
Τη Δευτέρα οι παίκτες έχουν ρεπό, ενώ η προετοιμασία θα συνεχιστεί με διπλές προπονήσεις από την Τρίτη στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου, όπου αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στα “κυανόλευκα” και ο Φρανσίσκο Ζουέλα.