Άσχημα τα νέα στον ΠΑΟΚ μετά τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Άσχημα τα νέα στον ΠΑΟΚ μετά τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ο διεθνής επιθετικός έχει υποστεί βαριά θλάση στον δικέφαλο και αναμένεται να μείνει για περίπου ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης. Δεν χάνει απλά τα δύο παιχνίδια με Βαλερένγκα ή Μίκα, υπάρχει πλέον σοβαρό ενδεχόμενο να χάσει και τα παιχνίδια των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ (18/8 και 25/8), εφόσον βέβαια ο ΠΑΟΚ περάσει το πρώτο εμπόδιο.

Αντίθετα, καλά ήταν τα νέα για τον Φωτάκη, ο οποίος μπορεί να παίξει και στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι την μεθεπόμενη Πέμπτη. Οι εξετάσεις, που έκανε ο μέσος του ΠΑΟΚ ήταν «καθαρές», στη μαγνητική τομογραφία δεν φάνηκε κάποια ζημιά στο γόνατό του και υπάρχει περίπτωση ακόμη και την Τετάρτη, να κάνει προπόνηση.

Σε εξετάσεις υποβλήθηκε και ο Μπαλάφας, ο οποίος φάνηκε ότι έχει ένα αιμάτωμα στο παλιό του τραύμα και θα μείνει περίπου μία εβδομάδα εκτός.

Τέλος, “καθαρή” ήταν η μαγνητική τομογραφία του Βλάνταν Ιβιτς, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει σιγά σιγά στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.