Αμέσως μετά την πρώτη του προπόνηση με τον Ατρόμητο, ο Ντένις Επστάιν μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr

Αμέσως μετά την πρώτη του προπόνηση με τον Ατρόμητο, ο Ντένις Επστάιν μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr. Ο Γερμανός άσος εξήγησε τους λόγους που διάλεξε την ομάδα του Περιστερίου, ανάμεσα από οκτώ συλλόγους της Σούπερ Λιγκ, για να συνεχίσει την καριέρα του.

Το τελευταίο από τα 11… για την ώρα μεταγραφικά αποκτήματα των «κυανόλευκων» αναφέρθηκε στο κάτι παραπάνω που έχουν οι Περιστεριώτες, ενώ υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό και θα δικαιώσει τόσο τη διοίκηση και τον προπονητή, όσο και τον κόσμο που περιμένει πολλά απ’ αυτόν.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Επστάιν:

– Δυο λόγια για τη μεταγραφή σου και την πρώτη σου εμπειρία με τη νέα σου ομάδα.
“Ήταν η πρώτη μέρα. Το πρωί πέρασα από εργομετρικές εξετάσεις και το απόγευμα είχα προπόνηση. Είμαι χαρούμενος που όλα τελείωσαν με την παλιά ομάδα. Ήταν ένα μεγάλο διάστημα που κοιτάζαμε πώς θα είναι το συμβόλαιο, που θα πάω. Είχα προτάσεις από οκτώ ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Επέλεξα τον Ατρόμητο και τώρα είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο ποδόσφαιρο”.

– Για την πρώτη προπόνηση.
“Είναι πολύ νωρίς να πω κάτι για την ομάδα, αλλά τα τελευταία χρόνια ο Ατρόμητος είχε πάντα μια καλή ομάδα. Ίσως την τελευταία σεζόν η θέση του στον βαθμολογικό πίνακα να μην ήταν τόσο καλή, αλλά μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του. Αυτή τη χρονιά είναι πολύ σημαντικό πώς θα ξεκινήσουμε τη σεζόν και αν ξεκινήσουμε καλά ελπίζω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή σεζόν”.

– Για τους φιλάθλους, που είναι πολύ ενθουσιασμένοι με τη μεταγραφή σου.
“Ελπίζω ότι θα έχουμε πολλά καλά παιχνίδια στην έδρα μας αυτή τη χρονιά, επειδή η ατμόσφαιρα είναι πάντα πολύ ωραία όταν παίζω εδώ. Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα, αλλά γι’ αυτούς μπορώ να υποσχεθώ ότι θα δώσω το καλύτερο για την ομάδα και ελπίζω ότι θα έχουμε πολλές νίκες στην έδρα μας”.