Παρουσία νέων προσώπων, διοίκησης και φιλάθλων διεξήχθη η απογευματινή προπόνηση του Ατρόμητου.

Απ’ όλα είχε η απογευματινή προπόνηση του Ατρόμητου. Νέα πρόσωπα, σύσσωμη την παρουσία της διοίκησης, αλλά και αυτή των φιλάθλων. Ο Ντένις Επστάιν και ο Φρανσίσκο Ζουέλα, οι οποίοι το πρωί πέρασαν από εργομετρικά και έκαναν κάποιες χαλαρές ασκήσεις, ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα των “κυανόλευκων”. Μάλιστα, ο αμυντικός από την Αγκόλα συμμετείχε και στο “διπλό” που διεξήχθη υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη.

Η παρουσία των δύο τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας, αλλά και γενικότερα των 11 συνολικά νέων ποδοσφαιριστών “ανάγκασε” τους διοικούντες να βρεθούν στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Ατρόμητο της νέας σεζόν. Προπόνηση έγινε, βέβαια και το πρωί, αλλά από τη μία αφορούσε σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και από την άλλη η υπερβολική ζέστη και οι υποχρεώσεις ήταν ανασταλτικός παράγοντας.

Το “παρών” στο Μαζαράκη έδωσαν και αρκετοί φίλοι των “κυανόλευκων”. Ο ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών είναι μεγάλος και σε κάθε περίπτωση όχι αδικαιολόγητος. Οι μεταγραφές που έχει κάνει η ομάδα του Περιστερίου προμηνύουν ότι την επόμενη σεζόν ο Ατρόμητος θα είναι έτοιμος για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Ουέιν Τόμας και ο Θανάσης Καραγκούνης, οι οποίοι αποκόμισαν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών από τα φιλικά στο Καρπενήσι. Η κατάστασή τους, πάντως, δεν εμπνέει ανησυχία. Ο θηριώδης Άγγλος στόπερ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Πέμπτης (21/7) με τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι και ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ο οποίος θα χρειαστεί μία εβδομάδα με 10 μέρες για να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.