Με έξι, ουσιαστικά, νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα στο πρώτο φιλικό ενώπιον του κοινού της και πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, καμία ομάδα δεν θα μπορούσε να νιώθει. άνετα.

Με έξι, ουσιαστικά, νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα στο πρώτο φιλικό ενώπιον του κοινού της και πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, καμία ομάδα δεν θα μπορούσε να νιώθει. άνετα. Όχι και ο Ατρόμητος. Στο «τεστ» με τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Δώνης ξεκίνησε τους «κυανόλευκους» με βασικούς πέντε από τους νεοαποκτηθέντες παίκτες, συν τον νεαρό Μπάλλα.

Το αποτέλεσμα; Ο Ατρόμητος έδειχνε να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε την περασμένη σεζόν. Εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και η κατοχή υπέρ του σε μεγάλο ποσοστό. Όλα αυτά απέναντι σε μια ομάδα που δεν είχε αλλαγές στο βασικό της σχήμα και θεωρητικά τουλάχιστον έπρεπε να είναι πιο έτοιμη. Η δουλειά του Γιώργου Δώνη φαίνεται ότι αποδίδει ήδη καρπούς. Η φιλοσοφία παραμένει ίδια, «εμείς κάνουμε παιχνίδι ανεξάρτητα από τον αντίπαλο», ενώ οι καινούριοι μοιάζουν να έπαιζαν στο Περιστέρι. από παλιά.

Τόμας και Φυτανίδης μέχρι πριν μερικές εβδομάδες δεν γνωρίζονταν καν. Πλέον, δείχνουν ικανοί να συνθέσουν ένα δυνατό αμυντικό δίδυμο, στο οποίο φυσικά διεκδικεί θέση και ο Ζουέλα (δεν αγωνίστηκε στο φιλικό, όπως ούτε και ο Επστάιν). Ο Γιαννούλης με αρκετές προωθήσεις και θετική αμυντική παρουσία φαίνεται ότι είναι το αριστερό μπακ που έψαχναν χρόνια στο Περιστέρι.  Η απόκτηση του Πίτου Γκαρσία; Λίρα εκατό. Ο Αργεντίνος μέσος συμμετέχει τόσο στην ανασταλτική, όσο και στη δημιουργική λειτουργία της ομάδας, με πάσες που στην πλειοψηφία τους. βρίσκουν στόχο.

Ο Μπέλιτς δεν έχει δείξει ακόμη τον καλύτερό του εαυτό (κάτι απολύτως λογικό), αλλά τα στοιχεία της εκρηκτικότητας και του δυναμισμού του διακρίνονται. Όσο για τον Παναγιώτη Μπάλα, ο 18χρονος μέσος-προϊόν των ακαδημιών του συλλόγου αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στη σεζόν διότι πολύ απλά το αξίζει. Οι απαραίτητες αλλαγές είχαν την επίδρασή τους στην εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου. Ράντμαν και Μακρής, ωστόσο, έδειξαν με την απόδοσή τους ότι ο συναγωνισμός για μια θέση στην ενδεκάδα θα είναι μεγάλος. Καλές εντυπώσεις άφησε και ο Καραμάνος, έστω κι αν σε διάστημα μερικών μηνών καλείται να αγωνιστεί. τρεις κατηγορίες παραπάνω.

Από τους «παλιούς», Σκόνδρας και Μπρίτο, έκλεψαν τις εντυπώσεις. Ο διεθνής με τη Νέων μπακ διανύει σταθερή ανοδική πορεία. Ο Βραζιλιάνος με τη σειρά του, είναι αποφασισμένος όσο ποτέ. Φάνηκε από τα φιλικά στο Καρπενήσι ότι ο «Έντου» έχει σκοπό να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν. Σοβαρός, με σωστές πάσες και ελάχιστα λάθη ήταν ο Ανδρέας Τάτος, προσπάθησε ο Αναστασάκος που υστερεί, βέβαια, στον τομέα της ταχύτητας. Ξέρει τον ρόλο του και ανταποκρίνεται και στα 35 του ο Σφακιανάκης, δυσκολεύεται από την αριστερή πλευρά ο δεξιοπόδαρος Νάστος.

Τελευταίοι, αλλά πιο κερδισμένοι απ’ όλους οι «πιτσιρικάδες» της ομάδας. Ο Δώνης δείχνει ότι τους εμπιστεύεται, δουλεύει μαζί τους και τους δίνει ευκαιρίες. Κάποιοι απ΄ αυτούς θα ακολουθήσουν την αποστολή των Περιστεριωτών που αναχωρεί το Σάββατο (23/7) για τη Βουλγαρία. Σε μια ομάδα που παραδοσιακά ποντάρει σε δικά της παιδιά, το μέλλον τους ανήκει.