Απογοήτευσε ο ΠΑΟΚ

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ με τον Πιερικό σε φιλικό αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας.

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ με τον Πιερικό σε φιλικό αγώνα στην Τούμπα.
Ο δικέφαλος σχεδόν μια εβδομάδα πριν τον πρώτο αγώνα με τη Βαλερένγκα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ηταν απογοητευτικός. Ο Παπαζογλου σκόραρε για τον ΠΑΟΚ στο 75ο λεπτό και ισοφάρισε για τον Πιερικό στο 77′ ο Κωνσταντινίδης

Η γενική πρόβα του ΠΑΟΚ πριν την είσοδο του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν ήταν τελικά γενική αφού τα διάφορα προβληματα δεν επέτρεψαν στον προπονητή Λάσλο Μπόλονι να δει την ομάδα του με πλήρη σύνθεση στο σημερινό τελευταίο φιλικό της καλοκαιρινής σεζόν επί του Πιερικού που τέλειωσε ισόπαλο1-1.

 Ο Ρουμάνος προπονητής δεν είχε στη διάθεσή του, τούς Σαλπιγγίδη, Έτο, Ίβιτς, Φωτάκη, Μπαλάφα και Βιεϊρινια, κάτι που δεν διευκόλυνε τους σχεδιασμούς του.

Τα γκολ των δυο ομάδων σημειώθηκαν σε διάστημα δυο λεπτών. Στο 75′ προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ. Ο Αρίας επιχείρησε μακρινό σουτ, ο γκολκίπερ Τσιτόντας απέκρουσε ασταθώς, ο Παπάζογλου επιχείρησε το πρώτο σουτ, το οποίο ήταν άστοχο, αλλά με δεύτερη προσπάθεια άνοιξε το σκορ στην Τούμπα.

 Δυο λεπτά αργότερα ο Κωνσταντινίδης ισοφάρισε για τον Πιερικό με διαγώνιο σουτ, μετά από αδράνεια των αμυντικών του ΠΑΟΚ.

Στο φιλικό αυτό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε κατώτερος των απαιτήσεων και προβλημάτισε με την παρουσία και συνολική του αποδοση. Ηταν μακριά από το γκολ και τις φάσεις και δεχτηκε γκολ σε μια και μόνο επίθεση των ανέτοιμων αντιπάλων του. Ασφαλώς προβληματισμέενος και μάλλον έντονα πρέπει να αισθάνεται και ο ρουμάνος τεχνικός του Λάσλο Μπόλονι.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς (46′ Χαλκιάς), Τσιρίλο, Μαλεζάς (64′ Σαβίνι) , Λίνο, Σνάουτσνερ (64′ Αποσατολόιπουλος), Αρίας, Γκαρσία (46′ Λαζάρ), Τσουκαλάς (46′ Παπάζογλου), Ρομπέρ (46′ Γεωργίου), Αθανασιάδης, Γεωργιάδης (46′ Μωϋσιάδης).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Συμεωνίδης (61′ Τσιτόντας), Χατζηζήσης (83′ Λαζαρίδης), Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Περουτζίνι (80′ Τόσκας) Πέντα, Γκουγκουλιάς, Κοντέων, Πέτρου (88′ Κραγιόπουλος), Καλαγκάνης, Κουτσοσπύρος (65′ Σεχολαρι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.