Την Τρίτη τα σπουδαία για ΠΑΟΚ…

Ραντεβού θα έχουν την τρίτη το απόγευμα η πλευρά του Φλωρίδη με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ...

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση της το βράδυ της Παρασκευής άνοιξε την πόρτα του συλλόγου στους υποψήφιους επενδυτές, θέτοντας παράλληλα και τους όρους της για να συμβεί αυτό. Ποιοι είναι αυτοί; Να παρουσιάσουν οι επενδυτές όλα τα χαρτιά που χρειάζεται η ΕΕΑ.

Η πλευρά Φλωρίδη ισχυρίστηκε πως έχει τα απαραίτητα δικαιολογητικά που και θα τα παρουσιάσει μαζί με τις δίγραμμες επιταγές την Τρίτη το απόγευμα σε ραντεβού που έχει ήδη προγραμματιστεί.

Παρόντες θα είναι οι νομικοί εκπρόσωποι των δύο πλευρών και εφόσον ικανοποιηθούν εκατέρωθεν, τότε θα προχωρήσουν σε οριστική συμφωνία. Τίποτα από όλα αυτά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, καθώς όπως έχει αποδειχτεί από το πρόσφατο παρελθόν, τα πάντα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.

Η ανάγκη για την εισροή κεφαλαίων στα ταμεία της ΠΑΕ είναι μεγάλη, αλλά ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη είναι να προφυλαχθεί ο σύλλογος από περιπέτειες που θα τον οδηγήσουν σε χειρότερες καταστάσεις. Ολες οι κινήσεις πρέπει να γίνονται με προσεκτικά βήματα και από τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να μην διαταραχθεί η ηρεμία της ομάδας λίγες μέρες πριν το πρώτο της επίσημο παιχνίδι για τη νέα σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.