Ο Καρλάο, ο οποίος βρισκόταν μέχρι πριν λίγο καιρό στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ, αλλά την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή επέλεξε να μεταγραφεί στην Ξαμάξ, φαίνεται πως δεν θα στεριώσει στην ελβετική ομάδα

Ο Καρλάο, ο οποίος βρισκόταν μέχρι πριν λίγο καιρό στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ, αλλά την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή επέλεξε να μεταγραφεί στην Ξαμάξ, φαίνεται πως δεν θα στεριώσει στην ελβετική ομάδα καθώς μετά από απόφαση του Τσετσένου ιδιοκτήτη του συλλόγου και πλέον ο τελευταίος είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με άλλην ομάδα.

Σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας “nzz.ch”, μεταξύ άλλων, αναφέρεται: “Μετά από μόλις 180 λεπτά στον πάγκο της Ξαμάξ και τις ήττες από την Λουκέρνη και την Βασιλεία, ο Bulat Tschagajew απέλυσε όλο το προπονητικό επιτελείο. Η υπομονή του, όμως, εξαντλήθηκε και με κάποιους παίκτες.
Εκτός από τις δραστικές αλλαγές στο προπονητικό επιτελείο υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που θα φύγουν από το κλαμπ. Ενας είναι ο Βραζιλιάνος Καρλάο που ήρθε πριν από δέκα μέρες από την Ιαπωνία”.