Ανακοίνωσε την αποστολή για Νορβηγία ο Μπόλονι

Μεγάλης διάρκειας ήταν η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ επί ελληνικού εδάφους πριν το ματς με την Βαλερένγκα που έγινε στην Τούμπα.

Μεγάλης διάρκειας ήταν η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ επί ελληνικού εδάφους πριν το ματς με την Βαλερένγκα που έγινε στην Τούμπα. Άρχισε με αγιασμό, συνεχίστηκε με ανάλυση της νορβηγικής ομάδας και ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση της αποστολής από τον Λάζλο Μπόλονι.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, ο Βλάνταν Ίβιτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και αποχώρησε, αλλά συμμετέχει κανονικά στην αποστολή.

Στην αποστολή μετέχουν οι παράκατω 20 ποδοσφαιριστές: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Χαλκιάς, Αρίας, Έτο, Γκαρσία, Κρέσιτς, Λαζάρ, Ρομπέρ, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Λίνο, Ίβιτς, Τσιρίλο.

Ο Λάζλο Μπόλονι ζήτησε να είναι και οι δύο προπονήσεις κλειστές στο Όσλο, προφανώς γιατί θέλει να κρύψει τα πλάνα του.

Σε σχέση με την 28άδα που δηλώθηκε στην UEFA για τα δύο παιχνίδια με την Βαλερένγκα, εκτός αποστολής έμειναν οι: Γιακουμής, Γλύκος, Κουρδάκης, Μπαλάφας, Παπαδόπουλος Βασίλης, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης και Κοντρέρας.

Η αποστολή θα πετάξει την Τρίτη στις 9:30 το πρωί από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” για το Όσλο. Το πρόγραμμα παρακολούθησαν ο Ζήσης Βρύζας και οι υπόλοιποι διοικούντες τον ΠΑΟΚ, όχι όμως ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Γιώργος Μιχαηλίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.