Διαρκείας μέχρι την Πέμπτη

Συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη Δευτέρα (25/7) μέχρι και την Πέμπτη (28/7).

Συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη Δευτέρα (25/7) μέχρι και την Πέμπτη (28/7). Μέχρι τώρα ο «δικέφαλος του βορρά» έχει πουλήσει πάνω από 14 χιλιάδες διαρκείας και αναμένεται στο επόμενο διάστημα να φτάσει τις 15 χιλιάδες σύμφωνα με τις φιλοδοξίες της διοίκησης της ομάδας.
 
Κατά γενικό όρο, ο αριθμός αυτός είναι αρκετά καλός και υψηλός αν μετρήσει κανείς τα επίπεδα στα οποία βρίσκονται οι υπόλοιπες μεγάλες ομάδες τις Σούπερλιγκ. Αρχικά ο Παναθηναϊκός ο οποίος μπορεί την περασμένη σεζόν να πούλησε πάνω από 30 χιλιάδες διαρκείας, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ, αλλά μέχρι τώρα φαίνεται πως δυσκολεύεται να ξεπεράσει τις εφτά χιλιάδες. Από την άλλη η ΑΕΚ μετά και την απόκτηση του Γκούντιονσεν, έχει πουλήσει μέχρι τώρα κοντά στα 6,5 χιλιάδες διαρκείας. Κοντά στο επίπεδο αυτό φέρεται πως βρίσκεται και ο «αιώνιος» αντίπαλος του ΠΑΟΚ, ο Άρης που έχει δώσει κοντά στα 5,5 χιλιάδες κάρτες.
 
Η μόνη ομάδα που βρίσκεται σε καλό δρόμο είναι ο Ολυμπιακός του οποίου τα διαρκείας ξεπερνάνε τα 15 χιλιάδες με δεδομένου το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και γενικά έχει κινηθεί πολύ καλά στη μετεγγραφική περίοδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.