Οσο η μετεγγραφική περίοδο παραμένει ανοιχτή, οι ομάδες θα συνεχίζουν να κοιτάζουν παίκτες. Αυτό συμβαίνει και με τον Ατρόμητο.

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας φέρνει ανακατατάξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν, όμως, αυτή τελεσιδικήσει θα προκύψουν… ανακατατάξεις και στα ρόστερ των δύο ομάδων.
 
Παίκτες με «βαριά» συμβόλαια πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν στις δύο ομάδες εφόσον αυτές πέσουν οριστικά στη Football League. Την πιθανή αποχώρηση κάποιων από τους ποδοσφαιριστές τους περιμένουν με τη σειρά τους, άλλες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας.
 
Ένα από τα ονόματα που θα «παίξουν» αναμένεται να είναι και αυτό του Σερζ Ντιέ. Ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού ανήκει στην Καβάλα, αλλά εφόσον οι «αργοναύτες» δεν γλιτώσουν τον υποβιβασμό, τότε μοιάζει δεδομένο ότι θα αλλάξει φανέλα.
 
Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει τον 33χρονο άσο στη μεταγραφική του λίστα, αλλά το ίδιο ισχύει πιθανότατα και για τον Ατρόμητο. Η κατάσταση, βέβαια, είναι λίγο διαφορετική, καθώς στην ομάδα του Περιστερίου θα κινηθούν για την απόκτηση ενός παίκτη για τη μεσαία γραμμή, μόνο αν αποχωρήσει κάποιος από τους υπάρχοντες.
 
Το σίγουρο είναι ότι ο Ντιέ «αρέσει» αγωνιστικά στους «κυανόλευκους» (αλήθεια, σε ποιον δεν αρέσει;) και ότι είχε απασχολήσει την ομάδα των Δυτικών Προαστίων και κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μεταγραφικών περιόδων.