Αποστολή: Κυριάκος Νταμαδάκης
Ο Κώστας Γιαννούλης μιλάει στο Novasports.gr

Αποστολή: Κυριάκος Νταμαδάκης
Νέος στον Ατρόμητο, αλλά όχι και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με αρκετά χρόνια παρουσίας στον Ηρακλή και συμμετοχές στην εθνική ομάδα των Ελπίδων, ο Κώστας Γιαννούλης. ξέρει από προετοιμασίες. Αυτή που κάνει φέτος με τους «κυανόλευκους», πάντως, τη χαρακτηρίζει σκληρή, αν και πέρυσι τέτοιο καιρό γυμναζόταν με την ομάδα της Κολονίας από την οποία αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού.
 
Ο αριστερός μπακ των Περιστεριωτών, που έχει «ταιριάξει» στο δωμάτιο του ξενοδοχείου «Riu Pravets Resort» με τον Ανδρέα Τάτο -τυχαίο ότι είναι και οι δύο αριστεροπόδαροι;-, μίλησε στο novasports.gr για τις πρώτες του εντυπώσεις, τους στόχους του Ατρόμητου και τα στοιχεία που διακρίνουν την ομάδα του Γιώργου Δώνη.
 
Ο Γιαννούλης αναφέρθηκε και στις διαφορές ανάμεσα στο ελληνικό και το γερμανικό ποδόσφαιρο. Αυτές είναι γνωστές, αλλά όταν στις θυμίζει ένας ποδοσφαιριστής που τις έχει ζήσει είναι αλλιώς. Οι «αποστάσεις», δυστυχώς, είναι μεγάλες.
 
Αναλυτικά, όσα είπε ο Κώστας Γιαννούλης:
 
Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την προετοιμασία: «Ήρθα γιατί ξέρω ότι είναι μια ομάδα υγιής, πολύ οργανωμένη, το αποδεικνύουν κάθε μέρα. Η προετοιμασία είναι δύσκολη, σκληρή. Παίξαμε κάποια φιλικά, δείξαμε ένα καλό πρόσωπο, θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να είμαστε έτοιμοι όταν αρχίσει το πρωτάθλημα».
 
Για τις διαφορές ανάμεσα στο γερμανικό και το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Σίγουρα είναι μια κλάση πιο ψηλά το γερμανικό ποδόσφαιρο, πιο γρήγορο. Πιο οργανωμένο σε σχέση με την Ελλάδα. Τα γήπεδα είναι σαφώς πιο ποιοτικά, γι’ αυτό παίζεται και καλύτερο ποδόσφαιρο».
 
Για τα στοιχεία που διακρίνουν τον Ατρόμητο:
«Πιστεύω ότι έχει πολύ καλή τεχνική η ομάδα. Κρατάει πολύ εύκολα την μπάλα, δεν τη χάνει εύκολα και ότι δεν τρώμε πολύ εύκολα γκολ. Το αποδείξαμε και στα φιλικά που παίξαμε. Γενικά η ομάδα έχει σύνολο. Περιμένουμε κάποιους παίκτες να μας βοηθήσουν και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά τη καινούρια χρονιά και θα έχουμε μια σοβαρή ομάδα».
 
Για τους πολλούς καινούριους παίκτες και τη δημιουργία συνόλου: «Σίγουρα όταν έρχονται καινούριοι παίκτες είναι πιο δύσκολο να προσαρμοστούν στην ομάδα. Ο ένας δεν ξέρει τον άλλο, αλλά με τον καιρό πιστεύω ότι θα πηγαίνουμε κάθε μέρα και καλύτερα. Θα γνωριστούμε μεταξύ μας και πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα όταν αρχίσει η αγωνιστική περίοδος».
 
Για τους στόχους ενόψει της νέας σεζόν: «Είναι πολύ νωρίς. Εμείς θέλουμε να σωθούμε εύκολα, γρήγορα και από εκεί και πέρα όσο πιο ψηλά γίνεται, τόσο το καλύτερο για μας».