Στο Πράβετς, όπου πραγματοποιεί την προετοιμασία του ο Ατρόμητος, βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (31/7) ο Ανδρέας Παχατουρίδης.

Αποστολή: Κυριάκος Νταμαδάκης
Στο Πράβετς, όπου πραγματοποιεί την προετοιμασία του ο Ατρόμητος, βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (31/7) ο Ανδρέας Παχατουρίδης. Ο Δήμαρχος του Περιστερίου, ο οποίος συνοδεύεται από τον Αντιδήμαρχο, Θεόδωρο Αρβανίτη, ξεναγήθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Σπανό και τα μέλη του Δ.Σ., Βασίλη Μπέτση, Άρη Μπαταγιάννη και Σίμο Κατσίμη στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου και παρακολούθησε την απογευματινή προπόνηση.

Από αυτή απουσίασαν ο Λημνιός και ο Τάτος λόγω μιας διάτασης και καταπόνησης αντίστοιχα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πίτου Γκαρσία και Αθανασίου, ενώ ο Ιτάνζ έτρεξε σε χαλαρούς ρυθμούς αρχικά και στη συνέχεια έκανε ασκήσεις με το γκρουπ των τερματοφυλάκων. Η προπόνηση έκλεισε με δίτερμα, με τους “μπλε” και τους “κίτρινους” να αναδεικνύονται ισόπαλοι 2-2. Σκόρερ για τους πρώτους οι Καραμάνος, Αναστασάκος, για τους δεύτερους ο Σφακιανάκης και ο Μίοντραγκ Μένταν, που αγωνίστηκε… σε ρόλο σέντερ φορ.