Με Κοντρέρας για την πρόκριση

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με τη Βαλερένγκα συμπεριλήφθηκε ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με τη Βαλερένγκα συμπεριλήφθηκε ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός αμυντικός ενσωματώθηκε στην ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, όμως θεωρείται απίθανο να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τους Νορβηγούς, καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις, λόγω της άδειας που είχε πάρει τις προηγούμενες ημέρες. Οι Κοστίν Λαζάρ και Θανάσης Παπάζογλου ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζουν.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση. Μετά το τέλος της, ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τους Νορβηγούς. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν 19 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Μαλεζάς, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Χαλκιάς, Αρίας, Λίνο, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ετό, Γκαρσία, Ίβιτς, Κρέσιτς, Μπερτράν, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια και τους Τσιρίλο και Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας. Οι Λίνο και Έτο θα είναι οι δυο μπακ, ενώ οι Γκαρσία και Αρίας θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι. Οι Φωτάκης, Ίβιτς και Βιεϊρίνια θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, ενώ ο Αθανασιάδης θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.