Κάμπελ: «Σημαντική νίκη» (video)

Στη σημασία που είχε η νίκη επί του ΠΑΟΚ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος στάθηκε ο Τζόελ Κάμπελ με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Στη σημασία που είχε η νίκη επί του ΠΑΟΚ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος στάθηκε ο Τζόελ Κάμπελ με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Θέλαμε να κερδίσουμε και τα τρία παιχνίδια γιατί ήταν σημαντικά. Έπρεπε να το καταφέρουμε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας», δήλωσε αρχικά ο Τζόελ Κάμπελ.

Για το αν θεωρεί πως είναι το καλύτερο του παιχνίδι από τότε που ήρθε στον Ολυμπιακό: «Ίσως ναι. Εγώ θέλω να συνεχίσω να δουλεύω και να προσφέρω το καλύτερο για την ομάδα».

Για το αν θα πάει στην Αυστραλία για να παίξει με την Εθνική του ομάδα: «Ναι θα πάω. Παρότι είναι ένα μακρύ ταξίδι, όποτε μου ζητηθεί να εκπροσωπήσω την εθνική μου ομάδα θα το κάνω. Είμαι περήφανος που αγωνίζομαι με την Εθνική ομάδα και ελπίζω να πάνε όλα καλά μέχρι να γυρίσω ξανά στον Ολυμπιακό».

Για το αν ξεχωρίζει κάποια από τις 7 ασίστ που έχει δώσει: «Δεν ξεχωρίζω κάποια αλλά ξέρω ότι οι ασίστ είναι πάρα πολύ σημαντικές για την ομάδα και μου αρέσει τόσο να σκοράρω όσο και να δίνω ασίστ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.